BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Isabelle Persson
Fastighetsmäklare

Isabelle Persson

I varje affär strävar jag efter att balansera professionalism och ett starkt personligt engagemang. Målet med varje försäljning är att överträffa kundernas förväntningar i såväl service, trygghet, tillgänglighet och slutpris.

Jag värderar långa och goda relationer med mina kunder. Detta har visat sin framgång inte minst i återkommande uppdrag men även via rekommendationer från säljare som lett till nya uppdragsgivare. Jag är verksam i hela Stockholm vilket gör att du som säljare kan känna dig trygg i din fortsatta bostadskarriär där jag i vilken marknad det än gäller kan ställa upp som bollplank i såväl köp som försäljningssynpunkt.

Genom att skräddarsy försäljningen i samråd med mina rekommendationer och dina önskemål uppnår vi tillsammans en fulländad affär.

E-posta Isabelle Ring 070-955 03 95
Facebook review
"Isabelle genomförde försäljningen av vår bostad på ett mycket bra sätt. Hon agerade proffsigt genom hela processen med gott bemötande och mycket stort engagemang. Isabelle var väldigt lyhörd för våra åsikter och önskemål i förberedelserna för försäljningen vilket resulterade i en annons som vi blev väldigt nöjda med. Isabelle inbringar också en trygg känsla och utförde försäljningsprocessen på ett väldigt smidigt sätt. Isabelles målmedvetenhet och stora engagemang resulterade i ett slutpris som vi är mycket nöjda med och vi kan varmt rekommendera henne vidare"
Facebook review
"Vi hade turen att träffa Isabelle Persson vid köpet av vår nya bostad, så valet att anlita just henne vid vår försäljning var självklar. Isabelle är positiv, saklig, kunnig och tar sig verkligen tid till alla frågor (och strul). Proffsigt och tryggt tog hon oss igenom detta med gott resultat. Stort tack Isabelle och BOSTHLM, och fem plus också till stylisten Emma :)"
Facebook review
"Högsta betyg från mig. Jag kunde inte önska mig en bättre mäklare än Isabelle Persson på BOSTHLM!"
Vad tycker kunderna?
  • Linda Carlsson
  • Kristina Ulander
  • Ella Olsson
Objekt till salu
Slutpriser