BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Isabelle Persson
Fastighetsmäklare

Isabelle Persson

I varje affär strävar jag efter att balansera professionalism och ett starkt personligt engagemang. Målet med varje försäljning är att överträffa kundernas förväntningar i såväl service, trygghet, tillgänglighet och slutpris.

Jag värderar långa och goda relationer med mina kunder. Detta har resulterat i många återkommande uppdrag och nya rekommendationer – genom mina kunders olika livsfaser. Jag är verksam i hela Stockholm, vilket gör att du som säljare kan se mig som en hjälpande hand i din fortsatta bostadskarriär. Oavsett vilket område det gäller ställer jag gärna upp som bollplank i såväl köp- som försäljningssituationer.

Genom att skräddarsy försäljningen – med mina rekommendationer och dina önskemål – uppnår vi tillsammans en fulländad affär.

E-posta Isabelle Ring 070-955 03 95
Facebook review
"Isabelle Persson kom varmt rekommenderad av vänner i Stockholm då jag skulle sälja min lägenhet i på Kungsholmen. Boende utomlands behövde jag hjälp med inte bara försäljningen utan också med flytt av möbler, mindre renovering, städning, styling, fullmakter etc. Isabelle kunde inte ha varit mer positiv och snabb att finna lösningar och hjälp inom alla områden. När det kom till själva försäljningen så var hon ypperligt medveten om hur marknaden fungerade, hur lägenheten skulle marknadsföras och hur prissättningen skulle sättas för att vara mest attraktiv. Vi nådde ett pris över all förväntan i en helt smärtfri transaktion. Isabelle är en superstar som mäklare; proffsig, smart, varm och vänlig, lyhörd, och med ögat på målet. Det är med stor tacksamhet som jag rekommenderar henne för din nästa fastighetsaffär. Tack Isabelle!"
Facebook review
"Högsta betyg från mig. Jag kunde inte önska mig en bättre mäklare än Isabelle Persson på BOSTHLM!"
Facebook review
"Isabelle genomförde försäljningen av vår bostad på ett mycket bra sätt. Hon agerade proffsigt genom hela processen med gott bemötande och mycket stort engagemang. Isabelle var väldigt lyhörd för våra åsikter och önskemål i förberedelserna för försäljningen vilket resulterade i en annons som vi blev väldigt nöjda med. Isabelle inbringar också en trygg känsla och utförde försäljningsprocessen på ett väldigt smidigt sätt. Isabelles målmedvetenhet och stora engagemang resulterade i ett slutpris som vi är mycket nöjda med och vi kan varmt rekommendera henne vidare"
Facebook review
"Vi hade turen att träffa Isabelle Persson vid köpet av vår nya bostad, så valet att anlita just henne vid vår försäljning var självklar. Isabelle är positiv, saklig, kunnig och tar sig verkligen tid till alla frågor (och strul). Proffsigt och tryggt tog hon oss igenom detta med gott resultat. Stort tack Isabelle och BOSTHLM, och fem plus också till stylisten Emma :)"
Vad tycker kunderna?
  • Elisabet Lucas
  • Ella Olsson
  • Linda Carlsson
  • Kristina Ulander
Objekt till salu
Slutpriser