BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Isabelle Persson
Fastighetsmäklare

Isabelle Persson

I varje affär strävar jag efter att balansera professionalism och ett starkt personligt engagemang. Målet med varje försäljning är att överträffa kundernas förväntningar i såväl service, trygghet, tillgänglighet och slutpris.

Jag värderar långa och goda relationer med mina kunder. Detta har resulterat i många återkommande uppdrag och nya rekommendationer – genom mina kunders olika livsfaser. Jag är verksam i hela Stockholm, vilket gör att du som säljare kan se mig som en hjälpande hand i din fortsatta bostadskarriär. Oavsett vilket område det gäller ställer jag gärna upp som bollplank i såväl köp- som försäljningssituationer.

Genom att skräddarsy försäljningen – med mina rekommendationer och dina önskemål – uppnår vi tillsammans en fulländad affär.

E-posta Isabelle Ring 070-955 03 95
Facebook review
"Mäklaren Isabelle Persson är verkligen helt fantastisk! Hennes engagemang, genuina intresse, proffsighet, ödmjukhet och lyhördhet gjorde att jag kände mig totalt trygg i hennes händer vid försäljningen av min lägenhet. Bästa mäklaren!!"
Facebook review
"Isabelle Persson sålde min lägenhet snabbt och smidigt! Hon fanns alltid tillgänglig och kändes genuint engagerad. Hon ingav förtroende med sin kunskap och noggrannhet och kändes lyhörd när vi bollade idéer. Jag kan varmt rekommendera henne!"
Facebook review
"Vi anlitade Isabelle Persson för att sälja vår lägenhet. Hon gav oss en realistisk värdering, höll oss väl uppdaterade och gjorde ett jättebra jobb med att hitta en köpare."
Facebook review
"Ibland ändras livet och under de senaste ett och ett halvt år har Isabelle Persson hjälp mig och min familj med inte mindre än fyra olika bostadsaffärer. Trots det iskalla läget på marknaden just nu, blev min tvåa snabbt såld före jul :) Isabelle var ärlig med förutsättningarna och jag fegade inte utan vi körde på tillsammans. Med den stora lägenheten på Hornsgatan som skulle säljas precis när de nya amorteringskraven infördes förra sommaren slet Isabelle stenhårt och vi fick den såld i tid. Jag kan verkligen rekommendera henne till dig som uppskattar en ärlig och på riktigt engagerad mäklare som inte bara kör enligt mallen utan kan anpassa sig efter situation och person och samtidigt vara superproffs. Isabelle Persson är min mäklare!"
Facebook review
"Vi anlitade Isabelle Persson vid vår försäljning och är otroligt nöjda! En mer engagerad, kompetent och målinriktad mäklare får man leta efter! Levererade toppresultat från start till mål och var flexibel och lösningsorienterad när vi stötte på problem under försäljningsprocessen. Som resultat fick vi får lägenhet såld till ett kanonpris trots att marknaden minst sagt är skakig!"
Facebook review
"Isabelle Persson har överträffat våra förväntningar som mäklare, hon stod klart ut från de övriga kandidaterna som vi träffade inför försäljningen av vår lägenhet. Ett tydligt exempel var hur Isabelle förklarade den utmanande situationen på bostadsmarkanaden. De övriga mäklarna spenderade en lång tid på att brodera ut hur jobbigt och svårsålt det var, samt upprepade det budskapet i flera versioner under en längre stund... Isabelle tog fram istället siffrorna och kommenterade med en mening och förlitade sig på vår kognitiva förmåga att dra slutsatsen själv - helt briljant! Isabelle var saklig, kompetent och hade bra insikt om vilken nivå hon skulle lägga sig på för optimal interaktion med oss. En viktig väluppskattad egenskap var att hon inte gav intrycket att vara en säljare som följer blint ett protokoll från säljutbildningar, utan Isabelle var snarare nedtonad, charmig, mänsklig och därmed gav möjligheten att föra dialogen på ett informellt sätt utan att tappa professionaliteten och fokus på målsättningen."
Facebook review
"Isabelle Persson kom varmt rekommenderad av vänner i Stockholm då jag skulle sälja min lägenhet på Kungsholmen. Boende utomlands behövde jag hjälp med inte bara försäljningen utan också med flytt av möbler, mindre renovering, städning, styling, fullmakter etc. Isabelle kunde inte ha varit mer positiv och snabb att finna lösningar och hjälp inom alla områden. När det kom till själva försäljningen så var hon ypperligt medveten om hur marknaden fungerade, hur lägenheten skulle marknadsföras och hur prissättningen skulle sättas för att vara mest attraktiv. Vi nådde ett pris över all förväntan i en helt smärtfri transaktion. Isabelle är en superstar som mäklare; proffsig, smart, varm och vänlig, lyhörd, och med ögat på målet. Det är med stor tacksamhet som jag rekommenderar henne för din nästa fastighetsaffär. Tack Isabelle!"
Facebook review
"Vi var otroligt nöjda med Isabelle Persson som skötte försäljningen exemplariskt - från styling och annons till budgivningen!"
Facebook review
"Högsta betyg från mig. Jag kunde inte önska mig en bättre mäklare än Isabelle Persson på BOSTHLM!"
Facebook review
"Isabelle genomförde försäljningen av vår bostad på ett mycket bra sätt. Hon agerade proffsigt genom hela processen med gott bemötande och mycket stort engagemang. Isabelle var väldigt lyhörd för våra åsikter och önskemål i förberedelserna för försäljningen vilket resulterade i en annons som vi blev väldigt nöjda med. Isabelle inbringar också en trygg känsla och utförde försäljningsprocessen på ett väldigt smidigt sätt. Isabelles målmedvetenhet och stora engagemang resulterade i ett slutpris som vi är mycket nöjda med och vi kan varmt rekommendera henne vidare"
Facebook review
"Vi hade turen att träffa Isabelle Persson vid köpet av vår nya bostad, så valet att anlita just henne vid vår försäljning var självklar. Isabelle är positiv, saklig, kunnig och tar sig verkligen tid till alla frågor (och strul). Proffsigt och tryggt tog hon oss igenom detta med gott resultat. Stort tack Isabelle och BOSTHLM, och fem plus också till stylisten Emma :)"
Vad tycker kunderna?
 • Jenny Qviström
 • David Rangborg
 • Markus Högberg
 • Li Kans
 • Hakim Belarbi
 • Sophia Akimov
 • Elisabet Lucas
 • Helena Andreasson
 • Ella Olsson
 • Linda Carlsson
 • Kristina Ulander
Objekt till salu
Slutpriser