BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gabriella Gomez
Fastighetsmäklare

Gabriella Gomez

Gabriella har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon ser sig själv som en mäklare som älskar att föra samman nöjda säljare och köpare till en lyckad affär, detta uppnår hon med sitt driv, energi och stort engagemang. Gabriella är mycket målinriktad och att ge kunden bästa service ser hon som en självklarhet. Hon älskar sitt jobb och det märks på resultatet!

E-posta Gabriella Ring 073-980 82 11
Facebook review
"Gabriella Gomez var den perfekta mäklaren för oss. Hon var professionell, duktig, öppen och levererade ett mycket bra resultat. Alla borde anlita henne!"
Facebook review
"Gabriella Gomez var en fantastiskt bra mäklare - hon hjälpte verkligen till i stort och smått när vi behövde sälja vår lägenhet, fast vi flyttat utomlands. En oerhört tillmötesgående person som verkligen är beredd att göra de där extra stegen för att göra processen bra."
Facebook review
"Gabriella Gomez levererade långt över förväntan. En riktig toppenmäklare som jag verkligen kan rekommendera!"
Facebook review
"Bästa mäklaren i Stockholm Gabriella Gomez storlevererade andra gången gillt för oss. Med ett professionellt agerade och ett fantastiskt engagemang såg hon till att affären gick genom med ett riktigt bra resultat (båda gångerna). Gabriella jobbar proaktivt för att säkra potentiella kunder redan innan visning och är mycket trevlig att ha att göra med. Om ni funderar på en mäklare i Stockholm som verkligen brinner för att leverera, kontakta Gabriella Gomez!"
Vad tycker kunderna?
  • Malena Lind
  • Susanne Vejdemo
  • Rikard Björinge
  • Olle Westmar
Objekt till salu
Slutpriser