BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Daniel Gyllendahl
Fastighetsmäklare

Daniel Gyllendahl

Med ett enormt engagemang och en lyhördhet för kundens önskemål tar jag varje affär till maximala höjder. Vad som utmärker en bra fastighetsmäklare i min mening är en kombination av professionalism, ödmjukhet och flexibilitet men främst en stark passion för yrket. Med glädje vägleder jag dig genom era viktiga affärer och ser till att just du blir en av mina mest nöjda kunder!

I över 13 års tid har jag varit verksam som fastighetsmäklare. Jag har en gedigen erfarenhet av att förmedla villor, nyproduktion och bostadsrätter över hela Stockholm och har förmedlat över 1000 äganderätter under åren.

E-posta Daniel Ring 076-002 50 25
Facebook review
"En nära vän till mig Kenneth Friden anlitade Daniel Gyllendahl för att sälja sin lägenhet i Norrtälje. Han har bara gott att säga om Daniel som gjorde ett fantastiskt jobb. Mycket seriös och sympatisk. Han kan hjärtligt rekommendera honom."
Facebook review
"Fastighetsmäklare Daniel Gyllendahl, BOSTHLM, genomförde sitt uppdrag av lägenhetsförsäljningen väldigt professionellt. Förtroendeingivande från start och levererade fullt ut enligt överenskommelse. Tillgänglig, snabb på återkoppling under hela affären. Alltid glad och trevlig. Detta är andra gången jag använder Daniel vid en lägenhetsförsäljning."
Facebook review
"Jag är mycket nöjd med Daniel Gyllendahl som mäklare, allt i försäljningen gick bra. Proffsigt bemötande, kunnig och förtroendeingivande. Bilderna blev riktigt bra och hemsidan har en snygg stil."
Vad tycker kunderna?
  • Lena Jonsson
  • Annicka Toppe
  • Mattias Eriksson
Objekt till salu
Slutpriser