BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Daniel Davidov
Fastighetsmäklare

Daniel Davidov

Att sälja, köpa och förmedla en bostad är en process som består av 100-tals små och viktiga beslut. För att alltid leverera det maximala försäljningspriset vid er kommande försäljning arbetar därför Daniel på ett extremt strukturerat, metodiskt och personligt arbetssätt genom hela processen där alla steg är genomtänkta in i minsta detalj.

Upprepade personlighetsdrag som får höras av personer som har anlitat Daniel är bland annat, kompetent, idérik, yrkesskicklig, kompetent, entusiastisk, driven, pålitlig och ödmjuk.

Är du intresserad av en kostnadsfri konsultation eller har en allmän frågeställning kring din bostad, tveka inte då att höra av dig till honom för vidare dialog.

E-posta Daniel Ring 073-947 04 70
Facebook review
"Vill ge Daniel Davidov mina varmaste rekommendationer! Har anlitat en del mäklare genom åren och Daniel är den jag är i särklass mest nöjd med. I en tveksam marknad sålde han vår femma på Södermalm snabbt, smidigt och till ett pris som överträffade våra förväntningar. Vill särskilt framhålla hans driv, tillgänglighet och goda omdöme. Daniel är en smart kille som har både feelingen och jobbar hårt – något som är extra viktig när marknaden inte är glödhet."
Vad tycker kunderna?
  • Fredrik Ljung
Objekt till salu
Slutpriser