BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Caroline Klasson
Fastighetsmäklare

Caroline Klasson

Mina främsta styrkor som mäklare är mitt engagemang och min målmedvetenhet. Jag är nyfiken och uppmärksam, vilket i yrkesrollen innebär att jag kan allt om den bostad jag förmedlar. Min höga servicenivå håller jag med målet att du, oavsett vilken roll du har i en bostadsaffär, ska känna dig trygg och sedd. Som född och uppvuxen i Stockholm har jag en genuin kärlek till staden och kan den väl.

Fylld av energi, ambitiöst lagd och med ett nästintill konstant leende på läpparna vill jag alltid överträffa förväntningar - och ännu hellre förhoppningar!

E-posta Caroline Ring 070-964 75 55
Facebook review
"Jag har haft Caroline Klasson som mäklare. Caroline är en superengagerad varm och empatisk person som jag varmt kan rekommendera."
Facebook review
"Jag anlitade Caroline Klasson inför försäljning av min lägenhet och är otroligt nöjd! Redan från första mötet var det ett engagerat, förtroendeingivande och proffessionellt samarbete med ständig uppdatering och kontakt om hur processen gick. Hennes tillgänglighet, kunnighet och vilja att göra en bra försäljning uppskattade jag enormt och skapade en bra trygghet för mig som säljare. Jag skulle varmt rekommendera Caroline för alla som ska sälja sin lägenhet!"
Facebook review
"Jag anlitade Caroline Klasson på BOSTHLM när jag skulle sälja min lägenhet. Valet avgjordes genom ett fint mottagande samt det de estetiskt tilltalande presentationerna i form av bilder och prospekt. Förutom att vara mycket engagerad och även flexibel under säljprocessens alla steg, så arbetade hon mycket professionellt med både hög kunnighet och tillgänglighet vilket alltid är viktiga egenskaper för mig som kund. Engangemanget som lades ned på visningarna, inte minst förhandsvisningarna, återspeglades sedan i budgivningen och det slutliga försäljningspriset."
Facebook review
"Anlitade Caroline Klasson att sälja min lägenhet och wow säger jag bara, Otroligt proffsig och höll min informerad hela tiden vilket jag uppskattade. Fantastisk person med full av energi!"
Vad tycker kunderna?
  • Malin Bohman
  • Katarina Randers
  • Anders Herdenstam
  • Karolis Tchepoulis
Objekt till salu
Slutpriser