BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Caroline Ahlén
Fastighetsmäklare

Caroline Ahlén

Du ska göra ditt livs, förmodligen, största affär – då är det min uppgift att erbjuda dig alla de egenskaper jag vet behövs för att göra det till ditt livs bästa affär.

Varje individ och bostadsaffär är unik och kräver därför lyhördhet och ett skräddarsytt upplägg efter dess behov. Det är det roligaste med mitt jobb, att varje dag inte är den andra lik. I mina kunders rekommendationer beskriver de mig som; tillmötesgående, serviceinriktad, tydlig och tillgänglig under hela processen, lätt att kommunicera med, samt att jag alltid återkopplar. För mig är dessa ord de bästa betygen.

Jag älskar mitt jobb med alla utmaningar och all lärdom det medför för att inte nämna alla härliga möten med er kunder. Jag strävar alltid efter att du som köpare eller säljare vill rekommendera mig vidare till nära och kära, för då har jag lyckats förmedla det jag vill.

Varmt välkommen att höra av dig så att vi tillsammans kan hitta bästa möjliga sätt att hjälpa dig!

E-posta Caroline Ring 073-371 99 09
Facebook review
"Jag kom i kontakt med Caroline Ahlén i samband med ett lägenhetsköp nyligen. Otroligt informativ, tillgänglig och fantastiskt kunnig. Har bara gott att säga och kommer själv anlita henne vid min egen försäljning framöver. Har varit i kontakt med många mäklare genom åren, och kan utan tvekan säga att C toppar listan. Mycket nöjd!"
Vad tycker kunderna?
  • Veronica Lilja
Objekt till salu
Slutpriser