BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Andreas Nyberg
Fastighetsmäklare

Andreas Nyberg

Jag har jobbat service och försäljning i över 15 år, inom bl.a. bygg, säkerhet och telekom. Utöver detta har jag arbetat med evenemang och projektledning. Söderbo sedan 2009, ursprungligen kommer jag från Piteå.

Jag verkar över hela Stockholm och förmedlar både bostadsrätter och hus.

I mina kundomdömen kan man återkommande läsa att jag har bra driv, hög tillgänglighet och att jag jobbar professionellt genom hela affären utan att för den skull göra er bostadsaffär till något grått och tråkigt, tvärtom vi ska ha kul ihop, det är så man når framgång!

E-posta Andreas Ring 070-390 82 90
Facebook review
"Jag kan varmt rekommendera Andreas Nyberg på BOSTHLM som gjorde att min bostadsförsäljning gick otroligt smidigt och bra. Tveka in på att anlita Andreas, du kommer inte att ångra dig!"
Facebook review
"Efter utvärdering av ett antal mäklarfirmor valde jag att anlita Andreas Nyberg vid försäljning av min lägenhet på Södermalm. Andreas är rak och enkel att ha att göra med, visade på god förståelse för marknadsläget och gav mig löpande uppdateringar på ett exemplariskt sätt via SMS och telefon under hela försäljningsprocessen. Rekommenderas starkt!"
Facebook review
"Andreas Nyberg är kanske Stockholms bästa mäklare just nu. En otroligt trevlig och duktig mäklare som fanns tillgänglig dygnet runt och sålde min lägenhet på ca 5 dagar till ett riktigt bra pris. Andreas Nyberg ska du anlita, inget snack."
Facebook review
"Jättenöjd med Andreas Nyberg. Han jobbade hårt för min försäljning i en tuff marknad. Kan varmt rekommendera honom vid val av mäklare."
Facebook review
"Jag anlitade Andreas Nyberg vid försäljningen av min lägenhet och är jättenöjd! Trots att jag bor i en stad 100 mil bort från min försäljning (Årsta) kände jag mig väldigt trygg hela tiden. Kunde lita på att allt var perfekt uppstyrt både inför och under försäljningen och fick ständiga uppdateringar via telefon som gjorde att jag kände mig delaktig trots distansen. Andreas är otroligt engagerad, proffsig och påläst, och gav väldigt bra råd och input utifrån hans kunskaper om marknaden. Också väldigt lätt att diskutera och bolla funderingar och idéer med. Kan varmt rekommendera honom!!"
Vad tycker kunderna?
  • Anton Berglund
  • Olle Moberg
  • Adam Borg
  • Erik Ekfelt
  • Jessica R Larsson
Objekt till salu
Slutpriser