BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Anders Stening
Fastighetsmäklare

Anders Stening

Jag älskar mitt jobb. Bland det bästa är att det omfattar så direkta prestationsbaserade processer där servicenivå och goda resultat kan mätas och belönas i form av rekommendationer från nöjda kunder.

Yrket passar mig perfekt eftersom jag får chans att kanalisera min höga energinivå vilket är lite av en nyckel i min bransch. :)

Jag strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre på alla sätt. Med snart 10 års erfarenhet i branschen har jag samlat på mig en ovärderlig erfarenhet och kunskap som bl.a. bidrar till ett balanserat lugn i pressade situationer.

Civilekonom i grunden från Stockholms Universitet med tidigare arbetslivserfarenhet av bl.a. företagsförsäljning och marknadsföring / PR inom näringslivet.

Sveriges snabbaste mäklare 2016. https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/snabbaste-maklaren-jag-ar-pa-pucken/

E-posta Anders Ring 073-509 33 41
Facebook review
"SÅLD! Wohoo, bra jobbat Anders Stening som verkligen förtjänar utmärkelsen snabbaste mäklare. Fyra dagar på hemmet och före visning 👌🏻😀👍🏻🤗🙌🏻🥂"
Facebook review
"Vi anlitade Anders Stening i samband med försäljningen av vår lägenhet på Gärdet. Anders gav ett bra och professionellt intryck redan från dag ett. Han guidade oss säkert igenom hela säljprocessen och vi kände ett stort förtroende för hans kunskap och agerande. När det kom till visning och budgivning höll han oss hela tiden uppdaterade vilket uppskattades mycket. Att sedan slutpriset blev riktigt bra var även en stor bonus. Vi skulle varmt rekommendera Anders till alla våra vänner!"
Facebook review
"Kan bara STARKT rekommendera Anders Stening! Han skötte hela processen från start till slut otroligt väl, effektivt och professionellt! Vi kände oss trygga hela vägen! Inte nog med att försäljningen slutade med ett rekordpris - Anders har även fortsatt levererat på samma nivå till alla jag har vidare rekommenderat honom till! Det finns ingen tvekan kring vem jag kontaktar om jag eller någon jag känner letar efter mäklare! 🙌🏼 😀"
Facebook review
"Kan varmt rekommendera Anders Stening på Bosthlm, har sällan träffat en mäklare som går in så hårt för att du som säljare ska bli riktigt nöjd med resultatet."
Vad tycker kunderna?
  • Linda Ahlberg
  • Erika Wallin
  • Aref Abedi
  • Maria Björkander
Slutpriser