BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Anders Stening
Fastighetsmäklare

Anders Stening

Sveriges snabbaste mäklare 2016. https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/snabbaste-maklaren-jag-ar-pa-pucken/

Jag strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre på alla sätt. Jag älskar att mitt jobb innefattar så direkta prestationsbaserade processer där bästa service och goda resultat kan mätas och belönas i form av rekommendationer från nöjda kunder.

Med snart 10 års erfarenhet i branschen har jag samlat på mig en ovärderlig erfarenhet och kunskap som bidrar till ett balanserat lugn i pressade situationer. Yrket passar mig perfekt eftersom jag får chans att kanalisera min höga energinivå på bästa sätt. :)

Civilekonom i grunden från Stockholms Universitet med tidigare arbetslivserfarenhet av bl.a. företagsförsäljning (B2B) och marknadsföring inom näringslivet.

E-posta Anders Ring 073-509 33 41
Facebook review
"Vi anlitade Anders Stening i samband med försäljningen av vår lägenhet på Gärdet. Anders gav ett bra och professionellt intryck redan från dag ett. Han guidade oss säkert igenom hela säljprocessen och vi kände ett stort förtroende för hans kunskap och agerande. När det kom till visning och budgivning höll han oss hela tiden uppdaterade vilket uppskattades mycket. Att sedan slutpriset blev riktigt bra var även en stor bonus. Vi skulle varmt rekommendera Anders till alla våra vänner!"
Facebook review
"Kan bara STARKT rekommendera Anders Stening! Han skötte hela processen från start till slut otroligt väl, effektivt och professionellt! Vi kände oss trygga hela vägen! Inte nog med att försäljningen slutade med ett rekordpris - Anders har även fortsatt levererat på samma nivå till alla jag har vidare rekommenderat honom till! Det finns ingen tvekan kring vem jag kontaktar om jag eller någon jag känner letar efter mäklare! 🙌🏼 😀"
Facebook review
"Kan varmt rekommendera Anders Stening på Bosthlm, har sällan träffat en mäklare som går in så hårt för att du som säljare ska bli riktigt nöjd med resultatet."
Vad tycker kunderna?
  • Erika Wallin
  • Aref Abedi
  • Maria Björkander
Objekt till salu
Slutpriser