BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

-
Fastighetsmäklare

-

E-posta - Ring
Facebook review
"Vi var otroligt nöjda med Isabelle Persson som skötte försäljningen exemplariskt - från styling och annons till budgivningen!"
Facebook review
"Rebecca Friis förmedlade den lägenhet jag köpte i Sthlm för några år sedan, och jag kommer självklart att vilja anlita henne då jag nu ska sälja samma lägenhet. Hon är trygg, påläst och serviceminded ut i fingerspetsarna- är otroligt nåbar och svarar alltid på frågor i rimlig tid. Jag kan slappna av då jag vet att Rebecca är pålitlig och kunnig. Min upplevelse är att hon bara vill det bästa för alla parter i en affär."
Facebook review
"Rebecca Friis sålde en lägenhet till mig och jag fick så bra bemötande att jag hörde av mig till henne när det var dags att sälja den igen. Otroligt trevlig, serviceminded och proffsig - men ändå personlig! Skulle absolut anlita henne igen!"
Facebook review
"Grattis BOSTHLM, som har fått Stockholms bästa mäklare, Rebecca Friis. Vi kontaktade Rebecca i våras på rekommendation från bekanta, och av alla mäklare som jag någonsin har haft kontakt med ( vilket är rätt så många pga försäljningar/köp/värderingar) så är Rebecca den absolut bästa. Så professionell, engagerad och driven. Dessutom med en service-mind som man sällan upplever i Sverige. Kan givetvis varmt rekommendera henne. Vi kommer nog aldrig att använda oss av någon annan mäklare : ) /Sara"
Vad tycker kunderna?
  • Helena Andreasson
  • Lina Svaerd
  • Timj Dahlén
  • Sara Ljunggren
Slutpriser