BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Värdera din bostad

Vasastan - Atlas

Atlasgatan 1, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • 5.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Mitt i "Lilla Paris" precis intill Rörstrandsgatan och Birkastan erbjuds här ett hem som överträffar det mesta! Varsamt och stilfullt renoverat med respekt för det gamla och med förståelse för det nya. Fantastiska material- och färgval skapar en känsla av ett karismatiskt hem olikt mycket annat. Välkomna på visning!

 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök . Våningsplan 2 av 5, hiss finns. Lägenhetsnummer 8. Föreningen Brf Pistongen 5.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.800.000 kr / Bud. Månadsavgift 2 760 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 3.55 %.

Driftskostnad

Totalt 350 kr/mån (4 200 kr/år) varav el 200 kr/mån, försäkring 150 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Förening och fastighet

Brf Pistongen 5 är en stabil och välskött äkta förening som omfattar 28 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt.

Renoveringar:

2015 Stamspolning källare

2015 Fönsterrenovering

2015 Fasad renoverades delvis

2015 Hissrenovering

2013 Trapphusrenovering

2013 Balkongbygge över gård

2009 Upprustning innergård

2009 Takrenovering

2000 Tvättstugan renoverades

1983 Stambyte och ny ventilation

Gemensamma utrymmen:

Tvättstuga, torkrum, mangelrum, cykel-/barnvagnsförråd samt återvinningsstation i källarplan. Till lägenheten hör ett förråd.

Parkering:

Föreningen har 1st parkeringsplats som lottas ut bland intresserade medlemmar. I övrigt gäller boendeparkering.

Bredband och Kabel-TV:

100 mbit bredband, IP Telefoni och kabel-TV via All Tele mot en kostnad ca 165kr/mån. Även ComHem finns i fastigheten som alternativ.

Se mer utförlig information på föreningens hemsida: http://www.pistongen5.se

Rumsbeskrivning

HALL
Redan i hallen möts man av lägenhetens charm och karaktär. Mörkbetsad fiskbensparkett - genomgående i hela lägenheten - och medvetna gråtoner på väggar och tak skapar en känsla av ett karismatiskt hem olikt mycket annat. Gott om plats för klädavhängning på krokar och i sobra garderober.

KÖK
Otroligt smakfullt kök med härlig karaktär tack vare det spröjsade stallfönstret. Stilrena fronter som låtits lackeras i en snygg mörkgrå nyans. Bänkskiva och stänkskydd i vit carraramarmor och blandare och diskho i mattsvart. Generellt sobra materialval med integrerad kyl/frys, diskmaskin och fläkt samt ugn och häll från exklusiva Bertazzoni. Rikligt med förvaring med skåp ända upp till tak och gott om arbetsyta. Ett kök att trivas i!

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till köket finns lägenhetens trivsamma vardagsrum. Här finns gott om plats för umgänge både vid matbordet och vid soffdelen. Vackert spröjsat fönster och väggar och snickerier i olika gråtoner är typiska 20-tals attribut som kombineras väl med den öppna och sociala planlösningen.  

SOVRUM 1
Master bedroom är lika snyggt som generöst och rymmer med god marginal en rejäl dubbelsäng. Mörkblå väggar och grå snickerier passar utmärkt med den mörka fiskbensparketten. Här finns också en lyxig walk-in-closet med förvaring från golv till tak.

SOVRUM 2
Trevligt rum med plats för säng och arbetsplats. Använd som barn- eller gästrum, eller varför inte kontor? Klädsam ljusgrön färg på väggar, grå snickerier och mörkbetsad fiskben.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum med både badkar och dusch.

Områdesbeskrivning

Perfekt läge i populära Atlasområdet med S:t Eriksplan och alla dess restauranger och kaféer på Rörstrandsgatan runt hörnet. Dessutom har du gott om affärer och butiker att tillgå för såväl vardagshandlande som söndagsshoppingen.

Rakt ner för Rörstrandsgatan tar du dig till vackra Karlbergsparken för en solig stund eller kanske en skön joggingrunda. Atlas förtjänar sitt smeknamn som "Lilla Paris".

Utmärkta kommunikationer inom ett stenkast med tunnelbanan (grön linje) och flygbussen till Arlanda, stamnätsbussarna 2 och 4 samt pendeltågsstation Karlberg på ett bekvämt promenadavstånd.

Omtyckta promenad- och joggingstråk finner du längs Karlbergskanal och Karlbergsslott. I närheten ligger också Vasaparken som genomgått ett jättelyft med Kafé, minigolfbana och fotbollsplan sommartid och skridskobana vintertid.