BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalsallén 31

  • 2.5 rum och kök
  • 65 kvm
  • 3.860.000 kr / Såld

Beskrivning

Smakfull och hemtrevlig 2,5 i toppskick! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med bra sällskapsytor. Stilrent kök med plats för stor matplats intill köket. Trevlig och stor balkong med förmiddagssol med perfekt plats för soffgrupp och grill. Fräscht välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt rum intill hallen som kan nyttjas som rum, arbetsrum eller walk-in-closet. Bra förvaring via garderober och källarförråd. Välgjord innergård som passar både vuxna och barn. Stabil förening. Garage finns i huset. Attraktivt läge med närhet till hamnen och bra kommunikationer från Henriksdal med bussar i tät trafik till Slussen och Saltsjöbanan.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL

I entrén finns plats för hatthylla. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Igång till badrum och rum härifrån.

BADRUM

Stort och härligt badrum med grå klinker och vita kaklade väggar. Tvättställ med kommod, spegelskåp på vägg, wc samt duschvägg i glas. Vid ena väggen står tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och skåp på väggen.

KÖK OCH MATPLATS

Mycket stilrent kök med vita skåpluckor och gott om förvaring. Belysning under överskåpen och snyggt gråsten ovan de generösa arbetsytorna. I köket finns kyl och frys, spishäll, ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Härlig och ljus matplats för 6-8 personer eller långbord om så önskas vid större sittning vid det trevliga bruspråket.

VARDAGSRUM

Trivsamt vardagsrum med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Plats för stor soffgrupp och tv:n har sin givna plats. Den öppna planlösningen mot kök och matplats ger fantastiska sällskapsytor och möjlighet att duka för många gäster med långbord. Utgång till balkongen från vardagsrummet.

BALKONG

Rymlig balkong med skön trätrall på golvet. Bra plats för soffgruppsmöblerna och grillen. Här kan ni njuta av en trevlig morgonsol.

SOVRUM

Rofyllt och fint sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Stor garderobsvägg med plats för det mesta.

RUM

Perfekt rum med plats för dubbelsäng och garderob. Går även att använda som arbetsrum eller walk-in-closet.