BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen- Enskededalen

Kyrkogårdsvägen 57

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 1:a med fräscha ytskikt kombinerat med höga poäng på charmskalan. Beläget på attraktiv adress i Enskedes trevliga villaområde.
Lägenheten har charm som djupa fönsternischer, generös takhöjd och spegeldörrar. Möjlig mini 2:a i stabil förening med låg månadsavgift. Placerad i ett idylliskt villakvarter och endast 5 min till närmaste T-bana. Här kommer du att trivas!
 
- Möjlig mini 2:a
- Generös takhöjd
- Ljusa ytskikt
- Stabil förening med låga avgifter
- Fina fönster med härligt naturligt ljusinsläpp
- Rymligt kök med plats för större sällskap

 


I entrén erbjuds ett fint ljusflöde från det intilliggande rummet. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds.

Mysigt kök och bra förvaring finns i ett flertal av skåpen. Utrymme för köksbord och härliga middagar för större sällskap.

Vardagsrummet är bostadens samlingsplats och hjärta. Lättmöblerat med högt i tak och vitmålade väggar. Två vackra fönster bidrar till det härliga ljusflödet.

Fräscht och kaklat badrum. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc och dusch.

Föreningen erbjuder sina medlemmar en vacker innergård med sittgrupper och vy mot Enskede villaområde. Helt perfekt för avkopplande grillkvällar med nära och kära!
På en av Enskedes attraktivaste adresser, alldeles vid Magnebergsparken finns detta runt området välkända och vackra 20-talsboende. Optimal planlösning gör den perfekt för både en och två personer. Utmärkt lugnt läge omgiven av trevliga  villor några minuter från t-bana och affärer, 7 min med t-bana till Södermalm.