BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 143

  • 1 rum och kök
  • 28.5 kvm
  • Såld
  • 1586
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till en av områdets allra finaste ettor! Här får du en otroligt välplanerad lägenhet med suveränt läge, renoverat kök och badrum samt en låg avgift!

Här blir man bortskämd med en mycket trivsamt genomtänkt planlösning. Smakfull och modernt renoverad lägenhet med ljusa ytskikt och öppna ytor, där det är lätt att umgås. Fantastiskt läge på balkongen som är fri från insyn. Köket är stilrent och har bra förvaring i över- och underskåp. Snyggt renoverat badrum med dusch, wc och handfat med kommod. Lägenhetens fönster har ett oslagbart fritt läge med närhet till tunnelbana, buss och Högdalens centrum. Listan kan göras lång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!
Med ingång från föreningens välskötta och lugna innergård når vi denna trevliga bostad om 28,5 kvadrat. I och med att lägenheten ligger på  första våningen har man smidig access till den mysiga innergården, vilket ger ett stort mervärde.

Det är bara ett stenkast till tunnelbanan som bland annat tar dig till T-Centralen på cirka 20 minuter och Globen på 8 minuter. Vid Globenområdet finns en galleria och två stora arenor där nöjesutbudet är nästintill obegränsat. Dessutom finns ett upplevelsecenter under Tele2 arena med flertalet restauranger, bowling och minigolf. Det är också nära till innerstadens puls, ca 8 minuter till Södermalm där man hittar ett stort utbud av restauranger, pubar, biografer och teatrar.