BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 8

  • 3 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • 3.270.000 kr / Såld
  • 3699
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 3:a med balkong högst upp i huset.
Lägenheten är genomgående välplanerat med två rymliga sovrum och en underbar balkong i eftertraktat västerläge med eftermiddags - samt kvällssol. Generösa sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och vackra ytskikt.

- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Ljus lägenhet högst upp i huset
- Attraktiva och lugna kvarter
- Optimal planlösning
- Välskött fastighet och stabil Brf
- Insynsskyddat läge
- Cyklar till Södermalm på 10 min.

Inbjudande hall med ekparkett och vitmålade väggar. Från hallen när man även en välplanerad klädkammare som ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Fräscht helrenoverat badrum 2017 som håller en hög standard. Spotlights i tak med dimmerfunktion. Vita kaklade väggar och grå klinkers på golv med golvvärme. Duschhörna med rundat glas. Handfat med underskåp samt överskåp. Toppmatad tvättmaskin erbjuds även i badrummet samt en praktisk handdukstork.

Köket renoverades helt och blev färdigställt 2014. Väggarna är målade med en grå färg och ekparkett till golv. Handgjort svenskt snickerikök med vita luckor. Ljuslist under överskåp med dimmer. Köksväggarna i svart kakel från Italien. Kyl/frys, spishäll, ugn från Siemens. Diskmaskin från märket Bosch. Kolfilterfläkt finns i köket från Thermex.

Ljust och rymligt vardagsrum med lättmöblerade ytor. Här fnns gott om plats för soffgrupp och matsalsbord. Härlig balkong i bästa sydväst läge, högst upp och med en fri utsikt mot lummig grönska. Slipad, lackad och även oljad klassisk Årstaparkett. Väggarna är tapetserade i en grå nyans.

Det större sovrummet i västläge har vitmålade väggar och en grå fondvägg. Ljust laminatgolv och gott om plats för garderober.
I sovrum nr två finns fönster i lugnt öster. Inbyggda garderober med överskåp samt ekparkett.

Bostaden ligger ett stenkast ifrån Årsta Centrums serviceutbud samt även med närhet till Gullmarsplan. 10 minuters cykelfärd till Södermalm, utmärkta kommunikationer, matbutik mm. samt även till omtyckta Årstaviken med populära promenadstråk.