BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Katrinebergsbacken 18, FAST PRIS

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 527
  • 5928
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har vi fått förtroende att förmedla denna rymliga 1,5 rum (möjlig 2:a) med en stor balkong på våning 2, med det absolut bästa söderläget. Här kan man njuta av solen en stor del av dagen och balkongen passar perfekt att odla grönsaker på (Bygglov för inglasning av balkong finns).   

Lägenheten har ett stort ljusinsinsläpp och en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök vilket ger extra rymd. Köket är helt nyrenoverat från 2015 och håller yppersta klass. Här är det bara att flytta in och bo i en drömlägenhet. Här på Liljeholmsberget bor du mitt i all puls som Liljeholmen erbjuder men samtidigt ett lugnt och tryggt område i en grönskande oas uppe på berget. Sitt ner på härligt grönskande innergårdar och umgås med familj och vänner. Det bästa av två världar får du här helt enkelt.   

Härifrån har du verkligen nära till allt som Stockholm erbjuder. Du bor bara ett stenkast från kommunikationer (pendel, T-bana, tvärbana, bussar), härlig shopping och restauranger (Liljeholmens gallera, Hornstull, Kungens kurva) och det bästa av allt är närheten till vatten och natur (Trekanten, Vinterviken, Tantolunden). Oerhört stabil och solid förening med pool, bastu, övernattningslägenhet och fantastiska innergårdar. Missa inte chansen att förvärva denna pärla.