BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Majstångsvägen 5, 1/2 tr

  • 2 rum och kök
  • 31 kvm
  • 2.810.000 kr / Såld
  • 5358
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart mysig och mycket väldisponerad "mini-2:a" med mängder av sekelskiftescharm. Fina originaldetaljer bevarade såsom vackra genomgående furugolv, spegeldörrar och högt till tak. Lägenheten är mycket ljus tack vare stora fönsterpartier med djupa nischer och begränsad insyn samt vacker utsikt mot föreningens mysiga innergård. Under vår- och sommarmånaderna når solen in från lunch fram till kvällen. Generösa sällskapsytor tack vare delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent och rymligt kök som renoverades 2013 med bra förvaringsmöjligheter och matplats. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och övrig möblering. Mysigt sovrum med plats för en 1,40 m säng samt ingång till rymlig klädkammare. Helkaklat badrum samt trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter. 

Lägenheten är belägen i vacker fastighet anno 1912 i en av Söderorts mest eftertraktade föreningar i charmiga Midsommarkransen. Stor och stabil förening med låg belåning och underbara, grönskande innergårdar med fina planteringar, utemöbler, grillplatser och lekplatser. Föreningens medlemmar har tillgång till bl. a. gym, bastu och övernattningsrum.

Attraktivt läge i den äldre delen av Midsommarkransen, nära till T-bana (Midsommarkransen), buss 147 samt ett stort utbud av restauranger, caféer och övrig service. Gångavstånd till Mälaren och Vinterviken med fina promenadstråk och badmöjligheter.

- Optimalt planerad "mini-2:a"
- Sekelskiftescharm
- Stora fönsterpartier med begränsad insyn och vacker utsikt mot gård
- Genomgående originalgolv och generös takhöjd
- Stilrent kök med matplats
- Rymligt vardagsrum
- Mysigt sovrum med plats för en 1,40 m säng
- Smakfullt helkaklat badrum
- Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och stort vindsförråd
- Vacker fastighet anno 1912
- Underbara lummiga gårdar med utemöbler, grillplatser och lekplatser
- Stabil och lågt belånad förening
- Tillgång till gym, bastu, festlokal och övernattningsrum
- Attraktivt läge i den charmiga äldre delen av Midsommarkransen
- Nära till T-bana (röda linjen, station Midsommarkransen)