BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 5255
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en exklusiv och toppmodern hörnlägenhet i eftertraktade projektet Arkaden. Här bor du i ett centralt läge på vån 7 med påkostad interiör, rymlig loggia samt stora fönsterpartier från golv till tak.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en öppen planlösning, stora fasadfönster  med generösa ljusinsläpp och exklusiva ytskikt. Här finner du nyproduktionens alla bekvämligheter med ett toppfräscht och modernt kök med inspiration från restaurangvärlden, perfekt utrymme för matplats, goda sällskapsytor, tre sovrum varav master bedroom ligger i anslutning till en praktisk klädkammare samt det större badrummet. Här erbjuds en inglasad loggia för året runt användning, bra förvaringsmöjligheter genom flera integrerade garderober samt två badrum med genomtänkta design- och materialval utrustat med badkar, tvättmaskin samt torktumlare.

Högst upp i huset finner du en stor gemensam takterrass med utekök, grill och orangeri med oslagbar utsikt. Det finns även en övernattningslägenhet och en ateljé att hyra för nära och kära. Garage under huset som nås via hiss. Juridisk person ok!

Arkaden är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och låg avgift gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende!

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Exklusivt boende i högt läge, vån 7
- Juridiks person ok!
- Nyproducerad med påkostade tillval och ytskikt
- Breda golvtiljor i vitpigmenterad ek
- Reglerbar golvvärme i hela lgh
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fönster med goda ljusinsläpp
- Toppfräscht kök
- Två helkaklade badrum med komfortvärme
- Integrerade vitvaror och köksmaskiner
- Genomtänkt planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Tillgång till en stor gemensam takterrass