BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fendergatan 8

  • 3 rum och kök
  • 95 kvm
  • 6.050.000 kr / Såld
  • 6350

Beskrivning

En lägenhet med fantastisk vattenkontakt!

Köket och vardagsrummet är öppet och umgängesvänligt och blir hemmets själva hjärta. Dess höga takhöjd tillsammans med stora rumsbreda fönsterpartier med låg bröstning förstärker luftigheten och rymden ytterligare. Två terrassliknande balkonger med förmiddagssol och utsikt mot Hammarby sjö. Ena balkongen är inglasad med infravärme som förlänger nyttjandet av balkongen på sensommaren och hösten. Den andra är toppen för grillningen med nära och kära året om. Två ordentliga sovrum med inbyggda garderober. Plats för dubbelsäng och annat möblemag samt utgång till ena balkongen. Gardinskenor vid fönster mot balkong ingår i köpet. Badrummet är stilrent och inredningen består av dusch, finns plats med badkar, wc, handfat med kommod och spegel, tvättmaskin och torktumlare med förvaring genom två stora skåp och bra med avlästningsyta. Stor klädkammare med plats för det mesta, Elfa system ingår ej. Förening med god ekonomi, låg belåning i föreningen, fin terrass i anslutning till lägenheten, cykelrum, källarförråd, barnvagnsförråd och garage med kort kö. Ett exklusivt boende för den kräsne!

Förvärvet av Fendergatan 8 bjuder på så mycket mer än själva lägenheten. Här inkluderas en hel livsstil och upplevelse! På balkongen börjar du lördagsmorgonen med en kopp kaffe i solen, spanar ut över småbåtshamnen och inväntar att Båten Emelie ska lägga till vid bryggan. Då är det bara att snöra på sig skorna, ta hissen ner och kliva ombord. Emelie lägger till både vid Djurgården och Nybrokajen. Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan som är gratis. För den matglada finns charkuteri, lokala bakare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen. Dags för besök av barnbarnen? Först fika på Bakarna intill lägenheten, sedan full rulle på den enorma Anders Franzéns park som ligger 3 min promenad från lägenheten. Den parken har allt som en 3-15-åring kan önska sig i form äventyr.

När barnbarn återlämnats avslutar man kvällen i solnedgången på Sjöpiren som ligger i Henriksdalshamnen eller varför inte vid Jimmys - Det ska vara gott att leva! Regelbunden färjetrafik mellan Sjöstaden, Söder, Djurgården och Nybrokajen. Mycket bra kommunikationer med Tvärbanan samt bussar med hållplats Luma nära fastigheten. Stockholms alpina centrum finns i Hammarbybacken med fem nedfarter, en barnbacke, två liftar, skiduthyrning och cafè. Lägenheten måste upplevas på plats!