BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 42, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 7324
  • 4540
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 3:a med stor terrass med både eftermiddagssol och milsvid fri utsikt. Lägenheten är högt belägen med generösa fönsterytor i genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp, rymd och fri utsikt över naturen. 

Bostaden är väldisponerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Här finns stora sociala ytor i öppen planlösning med matplats för 6-8 personer med fri utsikt över naturen via ett härligt burspråk. Fullutrustat vitt kök med mycket goda arbets- och förvaringsytor. En trevlig detalj är köksön med sittplatser som blir en naturlig samlingspunkt. Köket är utrustat med hel kyl,frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, pyrolysugn (2017), allt i rostfritt.

Sovrummen som är praktiskt utplacerade är rymliga med plats för dubbelsäng och har goda förvaringsytor via rymliga garderobsväggar med skjutdörrar. Ena sovrummet har även underbar fri utsikt över naturen. I anslutning till hallen finns ett stort välutrustat badrum med vita kaklade väggen med klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch med skjutbara glasdörrar, tvättmaskin (2016), torktumlare (2016) med goda förvaringsytor ovanför.  

Härtill finns en stor terrass med plats för såväl matbord, solstolar och loungegrupp. Här kan det stora sällskapet med fördel njuta av eftermiddagssolen och den slående utsikt över takåsarna i stan och vidare så långt ögat når. Terrassen  har trätrall och skjutbara glaspartier vilket gör att man förlänger säsongen några månader till om året!

Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till både förskolor samt en ny grundskola för F-9. Intill fastigheten ligger både fotbollsplan, lekplatser och en äventyrspark. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. 

Generellt om lägenheten:
- Perfekt planerad bostad med öppen planlösning, stora sovrum, och goda förvaringsytor.
- Stor inglasad terrass med eftermiddags- och kvällssol med slående fri utsikt över takåsar.  
- Toppskick med genomgående planlösning.
- Perfekta förvaringsytor via inredda garderobsväggar med skjutdörrar.
- Stora sociala ytor med plats för det stora sällskapet.
- Fullutrustat och stilrent kök med fri utsikt över naturen 
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd 
- I trapphuset finns gästlägenhet och tvättstuga. Via hissen når man garage, cykelrum och källarförråd