BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra

Kungssätravägen 18

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 7535
  • 4459
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade och moderna 2:a med balkong. Huset är byggt 2014 och erbjuder alla medlemmarna i föreningen tillgång till den gemensamma takterassen med bubbelbad, soldäck högst upp i huset.
Detta är en välplanerad lägenhet som tagit vara på varenda kvadratmeter. Luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i nyskick.

- Balkong
- Socialt och kvadratsmart boende
- Bra förvaringsmöjligheter
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Bekvämligheter såsom kombi tvättmaskin/torktumlare.
- Oslagbar gemensam takterass med 2st bubbelbad och soldäck.
- T-bana i närheten av fastigheten

Hall - En välkomnande hall med bra översikt över den sociala planlösningen som denna lägenhet erbjuder. Ekparkett samt ljust målade väggar är genomgående in denna bostad. I hallen har vi ett stort fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp på kvällarna. Säkerhetsdörr finns.

Vardagsrum - Ett stort och luftigt vardagsrum med en öppen planlösning mot köket. Plats för soffgrupp och matplats för större sällskap.

Kök - Här erbjuds bra med arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Ljusa skåpluckor och mörk arbetsbänk. Diskmaskin, kyl/frys från Bosch.

Badrum - Rymligt helkaklat badrum med väggar i vitt samt grått klinkergolv med duschhörna. Spegelskåp och Kombinerad tvättmaskin/torktumlare av märket Bosch.

Sovrum -  Ett ljust och vitmålat sovrum. Här finns det bra med utrymme och gott om plats för dubbelsäng samt utrymme för garderober.

Balkong -  Utgång från sovrummet till balkongen mot nord öst riktning med en härlig morgonsol utan insyn.

Från lägenheten på våning 4 tar man sig högst upp till våning 7 och fram till den gemensamma takterrassen som alla medlemmar erbjuds med bland annat två  bubbelbad, ett stort soldäck och en härlig utsikt över takåsar och natur. Bra med kommunikationer och ca 300 meter till Sätra tunnelbana som tar dig till Stockholms innerstad.
Till lägenheten tillhör även nyttjanderätten ett källarförråd.