BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Katarina Bangata 49, 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 2910
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en perfekt planerad 2,5:a på populära Katarina Bangata. Här bor du i en rymlig lägenhet med tilltagna rum och ett fantastiskt vardagsrum, karaktäriserat av rymd och ljus. Hallen öppnar upp lägenheten på ett praktiskt sätt med avhängning för ytterkläder i kapprum och en inre möblerbar hall med ingång till lägenhetens vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Lugnt och grönskande läge med närhet till både parker, puls och kommunikationer.

- Bo i charmig 20-talsfastighet
- Stabil förening med låg belåning
- Belägen vid Katarina Bangatas vackra lönnallé
- Flera restauranger och mysiga butiker inom gångavstånd
- Garage i huset
- Bra kommunikationer

Lägenheten disponeras enligt följande:
Välkomnande och rymlig hall med plats för matbord, extra förvaring eller en arbetshörna om så önskas. Lägenheten har genomgående fina golv och ytskikt. I hallen ligger fiskbensparkett som även återfinns i vardagsrummet. I sovrummet och köket är det trägolv.

Vardagsrummet är rymligt till ytan och vetter mot Katarina Bangata. Här kan du ledigt möblera med stor sällskapsdel och övrigt möblemang.

Lägenhetens sovrum vetter mot föreningens gård och har precis som allrummet ett fantastiskt fönster. Ett rymligt rum med plats för dubbelsäng med sängbord. Här finns en inbyggd garderob för förvaring.

Originalkök med vackert serveringsskåp och gott om förvaring bakom vita luckor och avlastningsytor på bänk. Den maskinella utrustningen består av en kyl och gasspis. I ingången till köket finns det ytterligare förvaring i två vackra originalskåp.

Det helkaklade badrummet är stambytt 2010 och inrett med dusch bakom glasdörrar, handfat och badrumsskåp, wc samt handdukstork.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Bredband ingår i avgiften.