BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Båtbyggargatan 34, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 111 kvm
  • 6.250.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 111 kvm som har en öppen och flexibel planlösning med generöst ljusinsläpp. Populära Ekbacken är en idyll för hela familjen med härliga grönområden, naturreservat runt hörnet och närhet till Sicklasjö med många badplatser. Fint renoverat, måste upplevas på plats!

Kök - som inbjuder till matlagningssällskap
Sobert och väldisponerat kök med stor matplats, köksö och härligt ljusflöde. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har gråa högblanka luckor. Svart granit arbetsbänk som inbjuder till matlagningssällskap bryter av mot de vita väggarna och ekparkettgolvet. Köksutrustningen från Siemens består av induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, micro, integrerad diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Köket renoverades år 2015.

Vardagsrum - ett rum att trivas i året om
Vidare kommer man in i det fantastiska vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet längs ena väggen gör att rummet fullkomligt badar i ljus. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang efter behov. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkongen, som bjuder in till mingel och middagar.

Solig balkong mot föreningens lugna innergård och Ekbacken
Man har skapat en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn!

Komplett badrum
Väldisponerat badrum med badkar, handduksvärmare, badrumsskåp, handfat med tillhörande förvaringslådor samt wc. Helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och bra belysning. Inredningen byttes ut år 2016.

Sovrum med burspråk
Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Målade väggar och ekparkett.

Gäst WC
Perfekt med extra wc i anslutning till sovrum och vardagsrum. Inredningen består av kommod, skåp för extra förvaring och tvättmaskin.

Klädkammare – för allt och lite till!
I anslutning till sovrum finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare.

Hall och inre hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter via en hatthylla. I hallen ligger ett vackert såväl som praktiskt stenbelagt golv. Inre hall med gott om förvaring i form av garderober.

FÖRRÅD
Mycket bra och rymligt förråd i huset.

NÄRHET
Här hittar du kombinationen av storstadskänslan och lugnet i ett! Som boende i Sickla Udde har du tillgång till goda kommunikationer. Tvärbanan trafikerar i Hammarby Sjöstad från Sickla köpkvarter- Solna station i regelbunden trafik. Via närmaste Tvärbanestation Sickla Udde (30 meter) når du Gullmarsplan på några minuter för vidare transport med tunnelbana. Som inte det skulle räcka går även busslinjerna 74, 71 och nattbuss 96 som kompletterande trafik. Ett signum för Sjöstaden har blivit den trevliga kostnadsfria båtturen du kan ta mellan Luma - Barnängen - Henriksdalshamnen som tar dig runt i Sjöstan och över till Södermalm på ett smidigt sätt. Eller varför inte ta betalbåten Emelie från Sjöstan in till Nybrokajen eller Djurgården. Det är några av kvalitéerna som du som Sjöstadsbo blir bortskämd med.