BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 59

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 3739
  • 3896
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostaden säljes till accepterat pris. Kontakta mäklaren för att boka visning.

Med ett centralt läge på populära Harpsundsvägen välkomnas ni till denna underbara etta på 38 kvm. Här bor man tyst men på ett utmärkt läge med närhet till restauranger, all tänkbar service samt mycket goda kommunikationer precis runt husknuten. Lägenheten är perfekt som första boende med en låg avgift på bara 1.929 kr/mån, generöst allrum, separat kök och stambytt badrum. Stabil och lågt belånad brf med dolt kapital i flertalet hyresrätter. Snabbt tillträde är möjligt!

Här flödar ljuset in från stora fönster och man har en trevlig utsikt över närområdet. Det är inte svårt att förstå varför området har blivit så omtyckt med sitt citynära läge, goda kommunikationer samt sitt stora utbud av restauranger, cafeér, butiker och övriga nöjen. Här hittar du bland annat ICA, MatDax, Coop, Lindex, Dressmann och Kicks. Dessutom finns bank, apotek och systembolag.
På någon minuts promenad bort ligger tunnelbanans gröna linje (19) som tar dig till slussen på 16 minuter. Flertalet busslinjer till stora delar av söderort avgår även härifrån.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!