BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Allhelgonagatan 10

  • 2.5 rum och kök
  • 76 kvm
  • 5.700.000 kr / Såld

Beskrivning

I ett av Södermalms mest trivsamma kvarter ligger denna ljusa och luftiga lägenhet. Bostaden ligger lugnt belägen men på bara några meter når du storstadslivets puls, aktiviteter och kommunikationer som tunnelbanan.

Balkong är planerad och styrelse har godkänt detta.

Lättmöblerat och ljust vardagsrum med utsikt mot vacker, grönskande och lugn innergård mot söder. Fantastisk fina fönsternischer och generös takhöjd. Här finns gott om plats för en matgrupp, soffa, soffbord, bokhylla samt ytterligare möblemang och inredning som önskas. Väggarna är nymålade och golvet är slipat och pigmenterat. Här ifrån nås en rymlig klädkammare med plats för det mesta.

Köket är bra planerat och rymmer precis allt som man behöver. Här finns gott om plats för förvaringsutrymmen, avställningsytor och matplats för 2-4 personer, samt diskmaskin. Nymålade väggar samt nylagt ljust parkettgolv.

Sovrummet är ljust och luftigt med plats för en större säng, nattbord och övrig inredning som önskas. Här finns det bra med förvaring genom garderober. Även här finns nylagda ljusa parkettgolvet.

I den välkomnande hallen når ni ett rum som idag nyttjas som arbetsrum. Rummet är nymålat och har det nylagda parkettgolvet.

Badrummet har klinker och är fint renoverat. Inredningen består av dusch, wc, golvvärme, handukstork, handfat med spegelskåp samt en tvättmaskin/torktumlare.

Bostaden är enlligt mäklarbild två rum och kök.