BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrtorp

Kärrtorpsvägen 34, 11 tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • 1.975.000 kr / Såld

Beskrivning

Perfekt planerad 1:a med stor potential och låg avgift! Lägenheten är belägen högt upp i huset på våning 11, med en rymlig balkong och milsvid utsikt!

Med en optimal planlösning och ett generöst ljusinsläpp blir detta till ett underbart hem där ljuset flödar och med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Allrummet har en fantastisk rymd med ett stort fönsterparti som släpper in fint ljus. Härifrån når du även den magiska balkongen som är fri från insyn! Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för säng, soffa, matbord och skrivbord. Praktisk kokvrå med originaldetaljer och bra förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Stambytt och helkaklat badrum i gott skick.

Lägenheten har ett attraktivt läge mitt i Kärrtorps centrum och med tunnelbanan utanför porten (som tar dig till stan på 13 minuter). Nackareservatet i närområdet bjuder på naturupplevelser, avkopplande strövområden, badsjöar och skid- samt elljusspår.

- Låg avgift
- Stambytt badrum
- Populär BRF
- Optimal planlösning och stort förråd tillhörande lägenheten
- Ett stenkast från naturen, nära kommunikationer och strövområden
- Ett expansivt område

Varmt välkommen på visning!