BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Katrineforsvägen 5

  • 6 rum och kök
  • 165 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Kärleksfullt renoverad och omvårdad 2-plans villa (tillbyggd 2007) med en totalyta om 226 kvm varav 168 kvm är boarea. Här finns allt du kan önska dig, såsom otroligt generösa sällskapsytor på entréplan, sammanlagt 4 sovrum varav 3 på övre plan, öppen spis, stor walk-in closet, badrum med dusch och en gästtoalett. Källare med separat entré, SPA-avdelning/badrum samt tvättavdelning. Underbar altan och friköpt tomt med flera fruktträd och stor plan gräsmatta som inbjuder till lek och spel för barnen.

Att bo i huset på Katrineforsvägen 5 innebär ett charmigt boende där alla i den stora familjen får sitt eget utrymme. Även utanför huset blir livet enkelt - bilen ställer man på uppfarten, här slipper man leta parkeringsplats och inom någon minuts promenad har du Sturebys tunnelbanestation, som tar dig in till stan på 10 minuter. Den populära förskolan Blå Kullen, ligger inom bara någon minuts promenad bort.
Huset ligger även med närhet till Vivstavarvsparken som lockar under de fina sommardagarna. Här finns en omtyckt plaskdamm samt en utomordentlig lekpark med klätterställningar och gungor. I populära Stureby kan ni leva ett trivsamt familjeliv med citylivet på bekvämt avstånd. Förutom allt detta så erbjuds dessutom ett utmärkt läge med Sturebyskolan i närheten som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse. I närområdet återfinns även Hemskogen med mysiga motionsslingor och promenadstråk. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat.

Huset är ett av de större i området, atmosfären underbar och ingen lämnar härifrån utan att bli berörd - Ta gärna med hela familjen och kom på visning!