BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Erstagatan 11

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 881
  • 3931
Värdera din bostad

Beskrivning

FAST KVARN - först till kvarn! Varmt välkommen till en vacker och välbevarad fastighet anno 1905. Här finner du en charmig och välplanerad sekelskifteslägenhet med stilren inredning och fantastisk rymd på både bredd och höjd. Lägenheten och huset ligger på lugna och populära Erstagatan, bara ett stenkast från söders puls och rika kulturliv.  Låg avgift där bredband ingår!

Lägenheten erbjuder ett bra ljusinsläpp med tre vackra och vältilltagna fönsterpartier med attribut från nybyggnadsåret. Lägenheten präglas av moderna, stilrena renoveringar ihop med välbevarad charm från sekelskiftet och en väl tilltagen takhöjd.

Det stora sällskapsrummet har en otrolig rymd som måste upplevas. Här finns utrymme för ett soffgrupp, mediamöblemang, bokhyllor och matgrupp.

Sovrummet erbjuder generösa ytor som ger plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord och eventuell spjälsäng eller skrivbord. Här finns även gott om plats för garderober eller annan förvaring.

Lägenhetens hall är ljus och välkomnande och ger en härlig vy mot sällskapsrummet tack vare en extra hög dörröppning. Här finns plats för både hallmöbel, hatthylla och skoställ. Från hallen når du även den stora klädkammaren som erbjuder optimal förvaring på både höjden och längden. Badrummet är renoverat och utrustat med duschvägg, handdukstork, handfat med kommod, badrumsspegel samt wc.

Erstagatan är en lugn och charmig gata belägen bara ett stenkast från Nytorgets myllrande utbud av underbara caféer, restauranger och butiker. Utmärkta kommunikationer med Buss 2 i direkt närhet, 5-10 min promenad till T-bana.

 Varmt välkomna på visning!