BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Wollmar Yxkullsgatan 4B, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 148
  • 1940
Värdera din bostad

Beskrivning

Brf Kastanjen säljer 3st topprenoverade lägenheter intill Mariatorget för fasta priser. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum mot gård. Belägen på lugn gata med Södermalms stadspuls runt hörnet.

- Centralt belägen vid Mariatorget
- Föreningen säljer lägenheten
- Nyrenoverad 2017
- Väl tilltagna rum
- Stabil förening med låga avgifter
- Föreningens mål är att vara skuldfri under 2018

Inflyttningsklar 3:a med påkostade materialval i stilrena färger. Kök med köksö, induktionshäll, inbyggd ugn, kyl, frys och diskmaskin. Gott om förvaring i köksskåp och i lådor. Fyra stora fönster i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Marmor på bänkskiva i kök.

Nyrenoverat badrum med dusch bakom glasvägg. Vitt kakel och klinker. Tvättmaskin med torktumlare och badrumsskåp med spegel över tvättställ. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc och handdukstork.

Lägenhetens kök och vardagsrum vetter i sydlig riktning. Mot gård nås två sovrum med inbyggda garderober. I hallen mellan sovrum och sällskapsrum är entrén och ytterligare två garderober.

Sammantaget en mycket välplanerad och praktisk bostad precis intill vackra Mariatorget. Här bor du i ett av Södermalms mest populära områden och i en förening med väldigt god ekonomi.