BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Tomtebogatan 19, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 4612
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna sekelskiftestvåa med nyrenoverat och stambytt kök & badrum! Lägenheten präglas av flera fina detaljer, så som vackra trägolv, högt i tak, burspråk och fungerande kakelugn! Stabil förening med extremt låg avgift samt hiss från gatuplan i huset!
Perfekt läge, här bor ni nära restauranger, caféer, matvarubutiker, kommunikationer och mycket mera! Missa inte, välkommen på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Hall med vitlaserat plankgolv och vita målade väggar. Gott om plats för avhängning genom hatthylla och skoställ. Finns också plats för att ha en byrå/barnvagn i hallen för den som önskar.

Kök
Kök med vitlaserat plankgolv och gråa köksluckor samt ljus bänkskiva i marmor med vita kaklade väggar som stänkskydd. Köket har gott om förvaring genom underskåp och överskåp samt bra med bänkyta för matlagning. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, gasspis, elugn och diskmaskin. Det finns också plats för ett matbord för flera personer.

Vardagsrum
Vardagsrum med vitlaserat fiskbensparkettgolv och vita målade väggar. Här finns det plats för soffa, soffbord, TV-möbel och stort matbord för flera personer. Fint burspråk och en fungerande kakelugn finns också i rummet.

Sovrum
Stort sovrum med ljust fiskbensparkettgolv och mörkgröna målade väggar. Här får ni plats med stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå/skrivbord. Det finns också stor garderob för förvaring med skjutbara dörrar.

Badrum
Helkaklat stambytt badrum med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar samt gröna målade väggar. Badrummet är utrustat med WC, kommod, dusch och golvvärme.