BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge Villastad

Katrinebergsvägen 74A

  • 6 rum och kök
  • 164 kvm
  • Såld
  • 3684
  • 7712
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiska hus där man bor med ett högt läge i ett stort hus om totalt 226 kvm som är proffsbyggt enligt konstens alla regler och med högsta kvalitet. Frikostiga fönsterytor och högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Ypperligt läge i Tullinge Villastad som är ett mysigt, genuint och barnvänligt villaområde. Huset har hela 6 rum och kök samt både garage och parkeringsplats för upp till 5 bilar.

Trädgårdstomt – Skyddat läge
Här har man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och fint förstärkt dess karaktär med stensättningar, planteringar, och vacker utomhusbelysning. Den smyckande belysningen finns bland annat i trappen, stödmuren och vid bergväggen som ligger på den övre delen av fastigheten. Kvällstid skapas här en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär!

Huset - Proffsbyggt
Mycket påkostat och vackert hus som är exceptionellt väldokumenterat och välbyggd. Här bjuds man på en väl tilltagen takhöjd (2,60 m), genomgående golvvärme i hela huset, centraldammsugare, bjälklag i betong så att man slipper dunsande ljud från övervåningen, hög standard och exklusiva materialval.

Entréplan – Flödar i ljus
Väldisponerat kök från Puustelli där köksutrustningen består av dubbla uppsättningar kyl/frys, spishäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt spisfläkt. Snygg mosaik ovan bänkytor i grafitgrå granit och infällda dimbara spotlights i taket ger köket det lilla extra.

I direkt anslutning till köket ligger matplatsen och här finns utrymme för stora sällskap. Köket och matplatsen har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Dimbara spotlights i taket.

Underbart vardagsrum med gott om plats för en rejäl soffgrupp samt övrigt möblemang. Dimbara spotlights i taket.

Stor härlig balkong som löper längst med hela huset och skapar ett trevligt samspel mellan ute- och innemiljön. Till balkongen har man två accesser.

Master Bedroom med fönster i två väderstreck, utgång till balkongen och en rymlig klädkammare. Rummet nås via tjusiga pardörrar med glaspartier. Gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang.

Mysigt sovrum med två fönster och plats för både dubbelsäng och skrivbord.

Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv. I hallen finns bra med plats för förvaring och goda avhängningsmöjligheter.
Gästtoalett med fönster, helkaklade väggar och klinkergolv. Utrymmet är utrustat med toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt ett högskåp. 

På huset nordöstra gavel finns en groventré som rymmer både tvättstuga och duschrum. Utrymmet är idag inte färdigställt och inrett men de grundläggande arbetena är utförda av auktoriserade företag inom branschen. Snickerierna är utförda av Peab och VVS-resurs har installerat golvvärmen, utfört alla rördragningar, lagt tätskikt etc. Här har man möjligheten att själv välja det sista vad gäller kakel, klinker etc.

Nedre plan – Lyxigt med anpassbarhet
Fin spaavdelning med helkaklade väggar, klinkergolv och spotlightsbelysning. Här finns ångbastu, bubbelbadkar, dubbla duschar, toalett och tvättställ. I anslutning till spadelen finns ett relaxrum med utgång till terrassen. Spadelen och relaxrummet är utrustade med inbyggda högtalare.

Lounge med fint ljusinsläpp, öppen spis och utgång till terrassen. Infällda spotlights i taket som ger dekorativt ljus på den öppna spisen höjer mysfaktorn ytterligare. Ett rum att trivas i året om!

Sovrum med tre fönster och plats för både dubbelsäng och skrivbord. I anslutning till rummet ligger husets pannrum som även fungerar som klädkammare/förråd.

Sovrum/Arbetsrum/Gym/Kök/Tvättstuga här finns alla möjligheter. Rummet är förberett med vatten och avlopp för att kunna installera ett kök eller en varför inte lyxig tvättstuga. I anslutning till rummet ligger en stor klädkammare.

Stor terrass som löper längst med hela huset och skapar en naturlig förlängning av rummen. Till balkongen har man två accesser.

Nedre plan - Extra sovrum
På det nedre planet är det från projekteringen/uppförandet av huset förberett och planerat för att på ett mycket enkelt sätt kunna erhålla ett extra sovrum. Här finns det således plats för anslutning av innerväggar och det är redan iordningställt med såväl el som belysning.

Garage
Mycket bra och rymligt garage med automatiskt portöppnare - praktiskt och bekvämt! Taket på garaget utgör en härlig solterrass som ligger helt i nivå med den övre delen av tomten. Terrassen bjuder in till mingel och middagar i det fria.

Parkeringsplatser
Förutom garaget finns det ytterligare 2 etablerade parkeringsplatser med belysning. Här kan man utan problem parkera upp till 4 bilar.