BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo - Östra Orminge

Björkholmsvägen 54

  • 6 rum och kök
  • 131 kvm
  • Såld
  • 4583
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till detta stora luftiga radhus i mycket bra skick med lugnt härligt läge i populära och natursköna Saltsjö-Boo!

På en lugn bilfri gård med högt läge ligger detta hemtrevliga hus. Framsidan välkomnar hem med plats för matbord i ogenerat läge. På baksidan finns ett stort utbyggt trädäck. Den trevliga baksidan är insysnskyddad med ljuvlig naturtomtskaraktär och här njuter man av solens bästa timmar.

Radhuset med en totalarea om 158 kvm har renoverats med omsorg under de senaste åren och här saknas inget! Planlösningen är mycket genomtänkt och här finns fräscha öppna och sociala ytor i entréplan och bra privata ytor på övre plan samt på nedre plan.

Idag disponeras huset på följade sätt: entréplan med tvättstuga/WC direkt till vänster innanför dörren. Det smakfulla och väutrustade köket har bra arbetsytor och gott om köksskåp. En smart centralt placerad köksö ger ännu mer ytor och förvaring. I burspråk med fönster mot gården finns trevlig plats för stor matgrupp. Här finns ljusa fönsterpartier och utgång ut mot den mysiga balkongen. Öppen planlösning mot vardagsrum. På övre plan finns fyra bra stora sovrum och ett nyrenoverat duschrum. På nedre plan finns ett stort allrum med utgång till baksidan och trädäck, ett stort förråd och ett snyggt nyrenoverat badrum. Här är ett hem att trivas i!

Bostaden är anslutet med fiber via Openuniverse, där ett flertal tjänsteleverantörer finns för bredband, TV och telefoni.

Huset ligger på en lugn barnvänlig, bilfri innergård. På den ljusa trevliga gården finns en bra lekplats, ett suveränt läge för barnfamiljen. Här finns utmärkta kommunikationer med bussar antingen direkt vid Björkholmsvägen eller ett par minuters promenad till Orminge Centrum. Närhet till förskolor, skolor och Orminge Centrum. 

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Klinker på golv och målade väggar.

Kök med matplats

Stort öppet och stilrent kök som renoverats under de senaste åren. Köket är fullt utrustat med spis med dubbelugn och glaskeramikhäll, diskmaskin samt full kyl/frys. Många köksskåp ger bra förvaring och det finns flera praktiska bänkytor. Mellan bänk och skåp finns klassiskt beige kakel. I stor köksö finns mer förvaring samt ger möjlighet till trevligt barhäng. Mysig matplats i burspråk mot framsidan. Fondvägg i grönt och vitmålade väggar samt parkettgolv. 

Vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av rymd. Ett flertal fönster gör att ljuset strömmar in och härifrån når man den mysiga balkongen. Plats till stort matbord och annat möblemang. Parkettgolv och målade väggar.

Tvättstuga/ wc

Direkt till vänster från hallen når man den praktiska tvättstugan/WC. Tvättmaskin & torktulmare, handfat, WC och fönster. Våtrumsmatta och tapet. 

ÖVRE PLAN

Sovrum 1

Fint sovrum med plats för säng och byrå. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i läcker tapet.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 3

Bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i fin tapet.

Sovrum 4

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Duschrum

Stilrent duschrum från 2014 med dusch, wc, handfat i kommod och handdukstork. Klinker med värme och kaklade väggar.

NEDRE PLAN

Allrum

Nedanför trappen finns ett enda stort rum med gott om plats för umgänge, arbete eller lek. Skapa planlösning efter eget behov! Dela av två sovrum samt ett allrum, gör ett sovrum med egen klädkammare samt ett kontor, eller behåll som det är! Fantastisk möjlighet att påverka sitt boende! Härifrån når man den härliga baksidan med generös altan i inssynsskyddat läge. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i läcker tapet.

Badrum

Stilrent badrum från 2014 med badkar, wc, handfat i kommod och handdukstork. Klinker med värme och kaklade väggar.

Förråd

Praktiskt förråd med plats för allehanda ting.