BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge

Storholmsvägen 20

  • 4 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 3451
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ett ateljéradhus till salu i populära Brf Östan! Bostaden är fördelad på två plan med en generös takhöjd upp till nock i hall och matplats vilket skapar en känsla av rymd. Här finns idag tre sovrum, rymligt vardagsrum och kök samt två renoverade badrum och bra med förvaringsutrymmen. Generös altan i söderläge med plats för större utegrupp och matbord. Två utvändiga förråd om ca 4 kvm respekive 1 kvm. Trevlig bilfri innergård med lekplats med gungor och rutschkana.

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Parkettgolv och målade väggar.

Kök med matplats

Rymligt och renoverat kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin, ugn och micro i bra arbetshöjd. Kakel i svart mellan vägg och skåp, vita luckor och arbetsbänk i laminat. Naturlig plats för stort matbord invid breda fönster och generös takhöjd upp till övervåning som gör att ljuset strömmar in. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för säng och garderob. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 2

Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Härifrån når man den stora altanen i söderläge med plats för större utegrupp samt ett praktsikt förråd. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum

Renoverat badrum med badkar, wc, handfat i kommod och badrumsspegel. Praktiskt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Klinker med värme och kaklade väggar.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med plats för förvaring.

ÖVRE PLAN

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet har man öppet ned till matplatsen vilket skapar en härligt känsla av ljus och rymd. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 3

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Parkettgolv och målade väggar.

Duschrum

Fint duschrum med dusch, wc, handfat i kommod och spegel. Klinker med värme och kaklade väggar.

Förråd/Sovrum

Generöst förråd/sovrum med plats för bra med förvaring eller som ett extra sovrum. Parkettgolv och målade väggar.