BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 196

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 5409
  • 10407
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt planerad minitvåa med en stor dos charm på Åsöberget! Bostaden om 41 kvadratmeter ligger i ett hus från 1931 och renoverades under 2014 med varsam hand. Idag disponeras lägenheten med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med inbyggda förvaringsmöjligheter samt rogivande sovrum mot innergården. Tidstypisk charm fås från väl tilltagen takhöjd, trätiljor på golv, speglade dörrar samt fina fönsterdetaljer.

- Väl tilltagen takhöjd
- Kvadratsmart boende
- Genomgående trätiljor på golvet
- Hall, kök, vardagsrum och sovrum renoverades 2014
- Högt upp i huset med fönster mot innergården
- Stabil, äkta förening som äger marken
- Belägen på Åsöberget, mitt bland Söders mest framträdande kulturmiljö och nära till Nytorgets puls

Inne i lägenheten möts du av en hall med goda avhängningsytor för vardagens jackor, väskor och skor. Längst in finns en platsbyggd klädkammare.

Det charmiga köket är utrustat med kyl/frys, kombinerad ugn och micro samt häll med överhängande fläkt. Takhöjden har utnyttjats till fullo med förvaringsskåp. Köket öppnar upp mot vardagsrummet med fönster mot innergården och plats för sällskapsmöblemang samt matbord.

Sovrummet är rofyllt med en charmig fondtapet och ett rundat hörn som ger rummet en mjuk känsla. Här ryms enkelt en dubbelsäng och även det här rummets fönster vetter mot gården. Badrummet är i ett äldre skick än resterande lägenheten, med helkaklade väggar och plastmatta.

På Åsöberget lever du i lugna kvarter bland kulturarvet, där kullerstensgator möter Söders puls och rika restaurangliv. Mysiga Nytorget ligger i närområdet, och buss 2 går nedanför kvarteret.

Varmt välkomna på visning!