BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lidingö- Torsvik

Torsvikssvängen 26

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
  • 6880

Beskrivning

Varmt välkommen till denna optimala gavellägenhet om tre rum och kök med gedigen sjöutsikt! Här bor ni på lugnt naturnära och insynsskyddat läge. Från balkongen kan ni njuta av fantastiska solnedgångar och förbipasserande båtar på sjön.

Föreningen har avsatt medel i kassan för att inom en snar framtid utföra stambyte vilket innebär att man som bostadsrättshavare får ett nytt och fräscht badrum utan extra kostnad.

- Sjöutsikt!
- Härlig balkong i väst med utsikt över sjö och grönska
- Ostörd gavellägenhet
- Stambyte med avsatta medel kommer inom snar framtid
- Perfekt läge med närhet till både city och natur
- Skola, förskola, matvarubutiker samt Torsvikstorg och Lidingö centrum finns på promenadavstånd. Likaså gör butiker, caféer, restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter.

Här erbjuds flertalet stora, ljusa fönsterpartier som alla vetter mot grönska vilket skapar god harmoni i hela lägenheten. Köket är fullt utrustat och rymmer stort middagsbord om 6-8 personer i sällskapet. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder en fantastisk utsikt över naturområdet. Här ifrån nås även lägenhetens balkong som vetter mot väst och genererar flertalet soliga sommarkvällar. Från balkongen finns en trappsats med nedgång direkt till den intilliggande gräsytan som är perfekt ett perfekt tillhåll för barnen med god uppsikt.

Sovrummen är väl tilltagna med inbyggd garderobsförvaring. Utöver detta finns även en stor klädkammare för extra förvaring. Badrummet är idag fullt funktionellt men föreningen planerar stambyte och har medel avsatta för detta i kassan och varje bostadsrättshavare kommer inom en snar framtid få ett nytt badrum utan extra kostnad.

Varmt välkomna på visning!