BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Bergsgatan 49, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.585.000 kr / Såld
  • 3390
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade 1:a med perfekt läge på lummiga Bergsgatan! Bostaden ligger i ett fint 30-talshus med flera bevarade originaldetaljer. Här bor ni med ett populärt läge i en stabil förening med låg avgift. Lägenheten är mycket ljus tack vare sina stora fönsterpartier, sitt höga läge i fastigheten samt den trevliga balkongen.

Väl inne i vardagsrummet möts du av en härlig känsla, där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i en harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, vacker fiskbensparkett och ursprungsdetaljer. Genom vardagsrummets stora fönsterpartier kan man se ut över Bergsgatan med grön och lummig utsikt. Härifrån tar man sig även ut på balkongen som passar perfekt för kvällshäng under sommartid. Otroligt välplanerad 1:a med närhet till precis allt!

Föreningen har en av Stockholms absolut finaste takterrasser med utsikt över hela Stockholm. Måste ses! Lägenheten ligger på en attraktiv adress mitt på Kungsholmen endast ett stenkast från Norrmälarstrand, populära Scheelegatan och med närhet till både Kronobergsparken samt Kungsholmstorg.