BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Lundagatan 48A

  • 1 rum och kök
  • 19 kvm
  • Såld
  • 2605
  • 7427
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i vackert 30-talshus med utmärkt läge mellan Skinnarviksberget och Högalidsparken. Bostaden ligger med ett fritt läge och har flertalet bevarade attribut från byggåret som djupa fönsternischer, spröjsade fönster med spanjoletter, fönsterbänkar i marmor och spegeldörrar. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten är snyggt rustad där man bevarat dess ursprungliga karaktär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge på Södermalm.

Generellt om lägenheten
Fint vardagsrum med en rogivande stämning och mycket bra möblerbarhet där man får plats för såväl säng, soffa, matbord som övrigt möblemang.

Välplanerat kök med ett charmigt fönster som ger fint ljusinsläpp. Köksutrustningen består av kyl, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Snygg mosaik ovan bänkytor ger köket det lilla extra.

Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat, dusch och badrumsskåp.

Suterränghus
Huset är byggt i suterräng med 4 våningar mot gården och 5 våningar mot Södermälarstrand. Denna lägenhet ligger på våning 2 av 5 mot Södermälarstrand.

Övrigt
- Till lägenheten hör ett bra förråd.
- Flertalet gemensamma balkonger med kvällssol och underbar utsikt över bland annat Riddarfjärden, Norr Mälarstrand, Gamla stan och Stockholms stadshus. Balkongerna är inredda bord och stolar och här kan man i lugn och ro njuta av utsikten.