BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Sara Lidmans gata 6 vån 2

  • 4 rum och kök
  • 96.5 kvm
  • Såld
  • 4806
  • 1948
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Hornsbergs Strand erbjuds nu en möjlighet att förvärva ett toppfint boende med optimal planlösning och två stora balkonger varav en med sjöglimt. Här bor du i modern fastighet från 2012 vid Stockholms bästa waterfront-adress med Ulvsundasjöns vatten- och strandpromenad som närmaste granne.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns två stora härliga balkonger med som bjuder in till både avkoppling och umgänge. Balkongen intill köket har sjöglimt. Två rogivande sovrum mot lugn innergård med utgång till den andra balkongen. Två toppfräscha och helkaklade badrum med regndusch, infällda spotlights i taket. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter.

Hornsbergs Strand har under de senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt och yteffektivt boende med bästa läge som lämpar sig så väl för familjen som paret med högt ställda krav!

Stabil och välskött Brf med mycket god ekonomi.

Måste upplevas på plats!

- Modernt boende i populära Hornsbergs Strand
- Optimal och genomgående planlösning
- Sjöglimt
- Två stora balkonger
- Toppfin med stora fönsterpartier
- Två helkaklade badrum
- Välskött brf med mycket god ekonomi
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Sthlms bästa Waterfront-adress
- Stockholms mest eftersökta adress 2016 enl. Hemnet
- Nyproducerad 2012