BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid/Hornstull

Heleneborgsgatan 30, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 5184
  • 4253
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende högt upp i huset på bästa adress intill vattnet mitt i glödheta Hornstull!

Väl inne i lägenheten möts du av en optimal planlösning med stilsäker inredning och härlig känsla där tidstypisk charm samspelar i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp från söder. I vardagsrummet finns naturligt avdelade ytor för både matplats och sällskapsdel för tv och socialt vardagsmingel.

Köket är ordentligt och fullt utrustat. Här finns det gott om skåpsförvaring och all tänkbar utrustning för ordentliga middagar och matlagning. Smarta förvaringslösningar finns på flera noggrant valda platser i lägenheten vilket framgår redan i entréhallen. Sovrummet är rogivande och rymligt med plats för dubbelsäng med två inbyggda garderober i orginal samt en större garderob med skjutdörrar och arbetshörna.

Badrummet är helkaklat och går i ljusa toner. Intill badrum finns en större klädkammare. För den som önksar kan badrummet förlängas och använads med ingång från vardagsrum, se alternativ planlösning.

Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Högt upp i huset

- Toppfin och ljus

- Bästa adress intill vattnet mitt i Söders hetaste stadsdel Hornstull

- Låg avgift

- Möjlighet till parkering på innergården

- Stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp

- Smarta och goda förvaringslösningar

- Vackra ytskikt