BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Torsgatan 56, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 6401
  • 4923
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i vackert 20-talshus med ett fint läge precis på gränsen mellan Röda Bergen och Birkastan. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som två fungerande kakelugnar, tjusiga trägolv, djupa fönsternischer, spröjsade fönster med spanjoletter, tavellister och spegeldörrar. Lägenhetens stora fönster i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten är snyggt rustad där man bevarat dess ursprungliga karaktär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge i Vasastan.

Generellt om lägenheten
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Rummet karaktäriseras av den vackra kakelugnen och de bevarade tidstypiska detaljerna från byggåret.

Väldisponerat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Hög maskinell standard som kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggd diskmaskin.

Stort härligt sovrum med en rogivande och fungerande kakelugn. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. För förvaring finns en inbyggd garderob diskret placerad i rummet.

Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter och extra förvaringsutrymmen. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Separat toalettutrymme med wc, handfat och badrumsskåp. Väggarna är målade och på golvet ligger klinkers.

Separat dusch med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrymmet är utrustad med dusch, handfat och badrumsskåp.

Annat smått och gott
- Vackert 20-talshus med tjusigt och välkomnande trapphus.
- Charmiga balkonger i anslutning till trapphuset.
- Lummig innergård med uteplatser och murad grill.
- Cykelställ på gården.