BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Tulemarken

Bergaliden 7

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 2139
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett toppfint boende i eftertraktade Bergaliden i Sundbyberg. Här bor du högst upp i en modern fastighet med optimal planlösning, stora fönsterpartier och en väl tilltagen balkong.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare generösa sällskapsytor och fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier som tillsammans med en genomgående hög standard och makalös utsikt från flera rum skapar ett hem att trivas och må bra i.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök med ett perfekt utrymme för matplats och en delvis öppen planlösning mot vardagsrum för goda sällskapsytor, i anslutning till vardagsrummet finns utgång till en väl tilltagen balkong som bjuder in till trevligt umgänge under sommarhalvåret. Sovrummet har ett lugnt och rogivande läge med bra förvaring och en milsvid utsikt. I entrén välkomnas du av en hall med goda förvarings-och avhängningsmöjligheter och lite längre in i lägenheten finns en rymlig klädkammare som även kan användas till arbetsrum eller förråd. Stort helkaklat badrum med badkar, vägg wc, tvättmaskin och torktumlare.

De arkitektritade husen färdigställdes 2008 och smälter naturligt in i den omgivande naturen. Här uppe på berget möts man av en storslagen utsikt och området har ett lugnt och skyddat läge intill ett mysigt villaområde.

I närområdet finns både vackra Lötsjön och Råstasjön men även tennisbanor, simhall, ishall och idrottsplats. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan når du inom 5 min promenad och Sundbybergs centrum inom ca 10 min.

- Modernt boende
- Eftertraktat område
- Väl tilltagen balkong
- Arkitektritat hus
- Fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier
- Makalös utsikt
- Generösa sällskapsytor
- Rymlig klädkammare som kan användas till kontor eller förråd
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Lugnt och skyddat läge
- Nära utmärkta kommunikationer
¨