BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 111

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 2580
Värdera din bostad

Beskrivning

I vissa lägenheter får man en hemkänsla så fort man stiger in i. Då får man direkt en uppfattning om hur man skulle kunna bo, hur man skulle kunna leva och framförallt känner man att här skulle man kunna trivas väldigt bra!
På tredje våningen finns denna fyrarummare på smarta 81 kvm med tre bra sovrum, stort badrum, en gästtoalett och en delvis öppen planlösning mellan kök och matsal. I just denna lägenhet blir man lätt bortskämd med det fantastiska hörnläget och underbara balkongen med fritt läge. Med tanke på att lägenheten ligger högst upp får man dessutom ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten är modern och stilren med genomgående ljusa väggar och bra med förvaring i både garderober och två källarförråd. Detta är saker som man uppskattar när man väl flyttar in. Likaså det härliga badrummet med badkar.

Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt på en trivsam innergård. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen med renat och klorerat vatten. Vintertid kan du roa dig med både skridsko- och pulkaåkning samt svänga runt på slängkälken och under våren är det stora samtalsämnet om djuren i parken ska få ungar eller inte. Djurhållningen i parken består av getter, får, grisar, kaniner och höns. Det finns också flera bra både förskolor och skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Välkommen på visning!