BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 59

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4248
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en väldisponerad lägenhet med genomgående planlösning och mycket potential. Här uppe bor man insynsskyddat och från balkongen har man en fri utsikt. Ljuset strömmar in från två håll, och de många fönstrena bryter solens strålar på ett vackert sätt. Sällskapsrummet är väl tilltaget och har utgång till balkong i bästa söderläge, rymligt sovrum mot lugn innergård, kök med matplats och stambytt badrum. Lägenheten har fina bevarade detaljer så som fönsterbrädor i marmor, inbyggda garderober och överskåp med originalvred, dörr in mot vardagsrummet med fönsterpartier och vardagsrumsgolv i klassisk funkisanda. Mycket barnvänlig innergård med klätterställning, sandlåda och gräsmatta. Eventuella förändringar av lägenhetens planlösning måste först godkännas av styrelsen.

Föreningen har hela 14 garage och 22 parkeringsplatser. Läget på Harpsundsvägen är mycket eftertraktat med ett kort promenadavstånd till Högdalens Centrum där ni hittar nästan allt. En kort promenad bort ligger det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Post, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Dessutom bor du intill en grym idrottshall med simhall och närhet till en skatepark med säsongsöppet café. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkommen att uppleva denna lägenhet!