BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 27

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 2246
  • 3215
Värdera din bostad

Beskrivning

Sedan 2010 har jag hjälpt Brf Närbilden med att upplåta lägenheter, och nu är det dags igen! Jag har återigen fått äran att upplåta en av områdets mysigaste tvåor belägen nära tunnelbanan och Högdalens Centrum.

Föreningen har hela 14 garage och 22 parkeringsplatser. Läget på Harpsundsvägen är mycket eftertraktat med ett kort promenadavstånd till Högdalens Centrum där ni hittar nästan allt. En kort promenad bort ligger det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Post, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Dessutom bor du intill en grym idrottshall med simhall och närhet till en skatepark med säsongsöppet café. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkommen att uppleva denna mysiga lägenhet!