BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Riksby

Stramaljvägen 20

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4639
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade och ljusa lägenhet med solrik balkong. Gott med ljusinsläpp i alla rum, när du kommer in blir du helt stum. Här bor du i en lugn och trivsam miljö i en mycket välskött och anrik förening. Bostaden som är i genomgående gott skick passar utmärkt för såväl singeln som för paret.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare en genomgående planlösning, den generösa takhöjden och det fantastiska ljusinsläppet från flera stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten har en rymlig hall med klinker, bra avhängingsmöjligheter samt förvaring i stor klädkammare. Badrummet är helkaklat och har bl.a. tvättmaskin, golvvärme och fönster som ger naturligt ljusinsläpp.

Köket är fullutrustat och har bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter i skåp. I anslutning till köket finns en trevlig köksö, samt en matplats för större sällskap. Ljusinsläpp från två härliga fönster mot mysig innergård. 

Vidare i lägenheten finner du det lättmöblerade vardagsrummet. Här finns det gott om utrymme för soffgrupp, tv-möbler, arbetshörna samt utgång till balkongen. I fil med vardagsrummet ligger det harmoniska sovrummet med plats för dubbelsäng, garderober och byråer. 

Välkommen hem!

- Genomgående och välplanerad lägenhet med 5 fönsterpartier åt två väderstreck.
- Balkong i solrikt söderläge.
- Fullutrustat kök med matplats för större sällskap.
- Golvvärme i badrum.
- Disk- och tvättmaskin.
- Mycket bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare samt flertalet garderober. 
- Stort källarförråd på ca 10 kvm.
- Mycket välskött förening med flera gemensamma utrymmen.
- Parkeringsmöjligheter för bil finns i föreningen.
- Utmärkta kommunikationer såsom T-bana.