BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kristineberg

Lidnersgatan 2, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 1003
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Kristinebergs högsta punkter finner ni denna drömlägenhet. Högt upp i huset finner ni denna optimalt planerade, trivsamma gavellägenhet. Bostaden erbjuder en härlig balkong i soligt läge med milsvid utsikt över City! På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger endast ett par minuter från lägenheten.

En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt bra med förvaring tack vare garderober invid hallen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster. Tack vare många fönster upplevs lägenheten ljus och rymlig för sina välplanerade 48 kvm. Lägenheten erbjuder ett fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Det luftiga vardagsrummet rymmer en stor soffa, fåtölj och soffbord.
Från vardagsrummet når ni lägenhetens lättmöblerade balkong som bjuder på sol och fin utsikt över grönskande City. I det ljusa sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om plats för förvaring om så önskas.

- Högt upp i huset
- Gavellägenhet
- Balkong med fantastisk utsikt över stan
- Nära till badklipporna

Varmt välkomna på visning!