BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Hamngatan 17 A, vån 6 av 6

  • 5 rum och kök
  • 136 kvm
  • Såld
  • 7346
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett av de mest unika objekten som finns i Sundbyberg, en fantastiska vindsetage med solig takterrass. Byggnaden kan stoltsera med att vara Stockholms första höghus helt byggt i trä ritat av Gert Wingårdh. Detta är ett hem med mysig atmosfär, får inte missas!

Här har ni ett hem med en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning, vitoljad askparkett genomgående i lägenheten, golvvärme i samtliga rum, generös takhöjd 6 meter till nock, stora fönsterpartier från golv till tak, trevlig takterrass med utsikt mot Bällstaviken samt en övervåning som ger lägenheten en radhuskänsla.

Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning som binds samman av stor köksö som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Köket präglas av modern och smakfull inredning från Vedum med stilrena vita skåpsluckor samt vitvaror från Electrolux. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Invid det generösa fönsterväggen med strålande utsikt över Tuvanparken finns utrymme för en väl tilltagen matplats för stort sällskap.

Lägenheten har idag två bra sovrum, arbetshörna (går att göra om till sovrum) samt en stor etagedel som kan nyttjas som ateljé, allrum eller sovrum. Bostaden erbjuder även två badrum, där det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna till Hamngatan 17 A ett av Sundbybergs mest spektakulära byggnader i ett attraktivt och centralt läge.

-  Ett av Sundbybergs mest unika objekt
-  Fina materialval, enastående känsla för detaljer och estetik
-  Stor terrass med markis som har solsensor och skakskydd mot kraftiga vindar
-  Utsikt mot Bällstaviken
-  Fönster från golv till tak med fantastiskt ljusinsläpp
-  Generös takhöjd 6 meter till nock
-  Motordrivna mörkläggningsgardiner i båda sovrummen
-  Bra förvaringsmöjligheter
-  Eftertraktat och centralt läge i Sundbyberg
-  Hiss direkt ned till garage och källarförråd