BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 39, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 6528
  • 2549
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint boende på bästa adress i populära Liljeholmskajen med optimal planlösning och stor solig balkong med härlig utsikt över Mälaren. Lägenheten är belägen högt upp i huset och har generösa fönsterytor med gavelläge och fransk balkong som medför rikligt med ljusinsläpp. Här möts man av en modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar rymd och inbjuder till socialt umgänge för många. Köket är toppfräscht och fullt utrustat med vitvaror av hög standard. Sovrummet är rogivande med plats för både dubbelsäng och garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.  

Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är vitmålade med passande fondvägg. 

Föreningen är kajens bästa med välskött ekonomi och stora hyrsintäkter vilket medfört att föreningen har sänkt avgiften senaste åren med 20%.

Ett attraktivt och bekvämt boende belägen intill trevlig badbrygga vid Årstaviken. Nära goda kommunikationer såsom t-bana vid Liljeholmen, pendeln vid Årstaberg, tvärbanan runt hörnet, flygbussarna till Arlanda och Bromma. Fastigheten är granne med vattnet intill Årstaviken, närhet till lugnet kring Vinterviken samt innerstadens puls. Även busshållplats precis utan för port.

Generellt om bostaden:
- Högt belägen med toppläge i hjärtat av kajen.
- Stor solig balkong med härlig utsikt över mälaren.
- Rymligt vardagsrum med öppen planlösning, fransk balkong & stora fönsterpartier som medför underbart ljusinsläpp.
- Stilfullt och fullutrustat vinkelkök med goda arbets- och förvaringsytor med påkostade materialval.
- Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys (2015), häll, ugn samt en spisfläkt.          
- Välkomnande hall med perfekta förvaringsytor via 2st garderober.
- Rofyllt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Bra förvaring via en rymlig garderobsvägg
- Smakfullt badrum med vita kaklade väggar och varmgrå klinkergolv med golvvärme. Fullutrustat badrum med dusch och glasvägg, handfat med vit kommod, wc, samt tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsytor via praktiska överskåp.
- Förråd ca 4-5 kvm
- Kajens bästa förening med välskött ekonomi
- Underbart läge vid vackra Årstaviken, nära city och natur.