BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Slipgatan 12, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • 2.875.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och yteffektiv 1:a om 31 kvm. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, stora fönster och fräscha ytskikt. Mycket trivsam och charmig funkislägenhet i Hornstull, på lugn gata nära vatten och natur. På taket i fastigheten finns en terrass i bästa västerläge.

Entré med inbjudande hall med avhängning för ytterkläder och plats för byrå/ hallmöbel. Generös takhöj om 2,67 m. Förvaring i två originalgarderober. Ägarna har köpt en säkerhetsdörr som installeras i vår.

Lägenhetens ytskikt är genomgående i fint skick med vita väggar och vitbetsat golv. Under 2017 slipades parkettgolvet i ek.
Väldisponerat rum med plats för soffa, matbord för 4-6 personer och en säng. Förvaring i originalgarderob. Rummet har två fönster i väster med sjöglimt mot Bergsunds Strand och Reimersholme.

Stort kök som inbjuder till matlagning. Bevarad skåpsinredning och schackrutigt kakel ovan diskbänk. Köket är utrustat med gasspis, diskmaskin, extra bred kyl/ frys. Utmärkt förvaring i originalskåp, kallskafferi och städskåp.

Badrummet renoverades i samband med stambytet 2010. Här finns dusch, wc, handdukstork, handfat och badrumsskåp. Klassiskt utförande med schackrutigt klinker och vitt kakel på väggarna.