BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 37

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • 6.715.000 kr / Såld

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 4:a. Bostaden är optimalt planerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Här finns stora sociala ytor med matplats för 8-10 personer med härlig utsikt. Sovrummen som är praktiskt utplacerade är alla rymliga med plats för dubbelsäng. Bra med förvaringsytor med walk-in-closet och rymliga garderobsväggar. Bostaden har ett stort  välutrustat badrum med en intill liggande gäst-wc båda med tilltalande materialval. Härtill finns en stor terrass (24kvm) med plats för såväl matbord, solstolar och loungegrupp. Här kan det stora sällskapet med fördel njuta av eftermiddagssolen och den slående utsikt över takåsarna i stan och vidare så långt ögat når. Vill man förlänga säsongen på terrassen finns det även möjlighet med inglasning och skjutbara fönsterpartier. 

Lägenheten är högt belägen med generösa fönsterytor i genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp och en härlig rymd. Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är nymålade/tapetserade. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till både förskolor samt en ny grundskola för F-9 som är under produktion. Intill fastigheten ligger både fotbollsplan, lekplatser och en äventyrspark. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. 

Generellt om lägenheten:
- Perfekt planerad bostad för barnfamiljen med stora sovrum, dubbla badrum och goda förvaringsytor.
- Terrass med trätrall om 24 kvm med eftermiddags- och kvällssol med slående fri utsikt över takåsar.  
- Toppskick med genomgående planlösning.
- Perfekta förvaringsytor via en walk-in-closet och flera garderober.
- Stora sociala ytor med plats för det stora sällskapet.
- Fullutrustat och stilrent kök bestående av integrerad diskmaskin, kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn,inbyggd mikrovågsugn samt en spisfläkt. Allt i rostfritt material från Siemens.
- Smakfullt badrum med vita kaklade väggar och varmgrå klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasväggar vit kommod, wc, tvättmaskin, torktumlare, utdragbar torkställning samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Goda förvaringsytor via praktiska överskåp.
- Gäst-wc med handfat och wc. Nymålade väggar och klinkergolv.
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd