BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Samaritgränd 9, 1/2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2963
  • 2303
Värdera din bostad

Beskrivning

- Ljus och välplanerad 20-tals lägenhet
- Möjlig 2:a
- Vackra spröjsade fönster 
- Genomgående planlösning med generösa ljusinflöden
- Högt i tak, vackra trägolv och bevarat serveringsskåp
- Inbyggd djup klädkammare som inrymmer gott om förvaring
- Till lägenheten hör ett vindsförråd
- Stabil och skuldfri förening med god ekonomi 
- Beläget med närhet till både natur och nöjen direkt utanför porten
- Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer samt Mariatorgets t-bana nära!

På lugn adress i en vacker 20-tals fastighet ligger denna charmiga, välplanerade 1,5:a (möjlig 2:a) som är perfekt belägen på Södermalm! Lägenheten kännetecknas av goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum, stort och trevligt kök samt ett socialt och rymligt vardagsrum. I anslutning till hallen finns en praktisk sovalkov, som inrymmer en 160 cm säng, vilket lämpar sig väl för både en och två personer. För den som önskar finns möjligheten att placera köket i sovalkoven och därmed disponera om lägenheten till två rum och kök (godkännande av föreningen krävs).

Bevarade originaldetaljer såsom generös takhöjd och trägolv genomgående i original. Bo i en skuldfri och stabil förening med en härligt grönskande innergård och all bekvämlighet i huset!

Läget nära Mariatorget och Zinkensdamm är perfekt om du gillar att botanisera i småbutiker och besöka trevliga restauranger, barer och caféer. Vill man njuta av grönområden kan man promenera några kvarter söderut mot Tantolundens pittoreska kolonilotter, stora grönområden och den vackra strandpromenaden längs Årstaviken. På fem minuter når man Skinnarviksparken med parkliv, solnedgångar och svårslagen utsikt över Riddarfjärden. Området har också ett bra serviceutbud och utmärkta kommunikationer med bussar och tunnelbana Mariatorget som tar dig vidare genom staden. För pendeltåg ligger Södra station också alldeles i närheten.